Kanári-szigetek, Gran Canaria utazás: hotel és repülőjegy

Kanári-szigetek, Gran Canaria utazás: hotel és repülőjegy

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, másik dátumot és hotelt is választhatsz. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Tengerpart Télen Spanyolország | Portugália

Részletes útiterv

03/12/2019ECONOMY
Budapest
Gran Canaria (Kanári -szigetek)
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 18:05
Ryanair FR 2968 Ryanair
5ó 25p Közvetlen
Spanyolország
22:30 Gran Canaria
03/12/2019 10/12/2019

Gran Canaria (Kanári -szigetek)

A városról

A Kanári-szigetcsoportot hét nagyobb és több kisebb sziget alkotja. Közülük a legismertebb és – nem véletlenül – a legfelkapottabb Tenerife, ahol nem csak a sziget, de egész Spanyolország legmagasabb hegye, a Teide magasodik 3718 méterrel a tenger szintje fölé. Népszerű turistaparadicsom még Lanzarote, Gran Canaria, Fuerteventura, La Palma, Gomera és El Hierro szigete is. Minden egyes sziget egy-egy vulkáni kúp, így a vízszintes helyeket nagyítóval kell rajtuk keresni – hullámvasútszerű élményt kínáló hajtűkanyarokból azonban annál több akad. A hegyek miatt a szigetek épp oly vonzóak a túrázók körében, mint a parton heverészést kedvelők táborában. Éghajlata miatt a Kanári-szigeteket az örök tavasz szigeteinek is nevezik: a zordabb téli hónapokban sem nagyon csúszik a hőmérő higanyszála 17 fok alá. Kivétel ez alól természetesen a Teide, ahol nem ritka a hósipkába öltözött csúcs látványa. Egy-egy havazás után a helyiek a szánkózás fáradalmait egy kiadós fürdéssel vezetik le az óceánban. A spanyol hódítók anno nem sokat bíbelődtek a névadással. Bizonyára leszúrtak ide-oda több tucat keresztet, vagy elneveztek egy-egy pálmát (mert ugye az is akad bőven a szigeten), így minden második helység a „Santa Cruz” vagy a „Palma” nevet viseli. Figyeljünk tehát jól a jegyvásárlásnál, mert például a La Palmára tervezett vakációnkat egy Las Palmasra szóló menetjegy pár szigettel arrébb fogja csúsztatni.

Bővebb információ

Cala Blanca by Diamond Resorts

80%
  • A központtól 22,4 km-re van
  • Albaicin, urb costa taurito, 12, Mogan las palmas 35138
Ez a kényelmes apartman ideális választást kínál a családoknak, itt található: Playa de Taurito. Az apartman mindössze 8. 0 kilométerre található a legközelebbi golfpályától, mely így könnyen elérhető az ügyfelek számára. A legközelebbi strand és az...
Bővebb információ
  • STUDIO APARTMENT ADVANCED PURCHASE (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

10/12/2019ECONOMY
Gran Canaria (Kanári -szigetek)
Budapest
Spanyolország
Gran Canaria / 11:30
Ryanair FR 2967 Ryanair
5ó 10p Közvetlen
Magyarorszag
17:40 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Kanári-szigetek, Gran Canaria utazás: hotel és repülőjegy
Kanári-szigetek, Gran Canaria utazás: hotel és repülőjegy