Kanári-szigetek, Gran Canaria utazás: hotel és repülőjegy

Kanári-szigetek, Gran Canaria utazás: hotel és repülőjegy

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, másik dátumot és hotelt is választhatsz. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Témák: Tengerpart Télen Spanyolország | Portugália

Részletes útiterv

25/02/2020ECONOMY
Budapest
Gran Canaria (Kanári -szigetek)
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:30
Ryanair FR 2968 Ryanair
5ó 25p Közvetlen
Spanyolország
10:55 Gran Canaria
25/02/2020 03/03/2020

Gran Canaria (Kanári -szigetek)

A városról

A Kanári-szigetcsoportot hét nagyobb és több kisebb sziget alkotja. Közülük a legismertebb és – nem véletlenül – a legfelkapottabb Tenerife, ahol nem csak a sziget, de egész Spanyolország legmagasabb hegye, a Teide magasodik 3718 méterrel a tenger szintje fölé. Népszerű turistaparadicsom még Lanzarote, Gran Canaria, Fuerteventura, La Palma, Gomera és El Hierro szigete is. Minden egyes sziget egy-egy vulkáni kúp, így a vízszintes helyeket nagyítóval kell rajtuk keresni – hullámvasútszerű élményt kínáló hajtűkanyarokból azonban annál több akad. A hegyek miatt a szigetek épp oly vonzóak a túrázók körében, mint a parton heverészést kedvelők táborában. Éghajlata miatt a Kanári-szigeteket az örök tavasz szigeteinek is nevezik: a zordabb téli hónapokban sem nagyon csúszik a hőmérő higanyszála 17 fok alá. Kivétel ez alól természetesen a Teide, ahol nem ritka a hósipkába öltözött csúcs látványa. Egy-egy havazás után a helyiek a szánkózás fáradalmait egy kiadós fürdéssel vezetik le az óceánban. A spanyol hódítók anno nem sokat bíbelődtek a névadással. Bizonyára leszúrtak ide-oda több tucat keresztet, vagy elneveztek egy-egy pálmát (mert ugye az is akad bőven a szigeten), így minden második helység a „Santa Cruz” vagy a „Palma” nevet viseli. Figyeljünk tehát jól a jegyvásárlásnál, mert például a La Palmára tervezett vakációnkat egy Las Palmasra szóló menetjegy pár szigettel arrébb fogja csúsztatni.

Bővebb információ

La Aldea Suites Hotel

88%
  • A központtól 17,6 km-re van
  • Calle transversal federico rodriguez gil, s/n, La aldea de san nicolas de tolentino 35470
Ez a kényelmes vidéki szálloda megtalálható: La Aldea. A város központjától 200 méterre fekvő szálláshely egy sor helyi látványosságtól gyalogos távolságra van. Az utazók számára 100 méteren belül elérhető a közlekedési hálózat, mely lehetővé teszi a...
Bővebb információ
  • Két külön ágy vagy franciaágy DELUXE, ERKÉLYES (1)

  • szoba reggeli

  • 7 éjszaka

03/03/2020ECONOMY
Gran Canaria (Kanári -szigetek)
Budapest
Spanyolország
Gran Canaria / 11:30
Ryanair FR 2967 Ryanair
5ó 10p Közvetlen
Magyarorszag
17:40 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Kanári-szigetek, Gran Canaria utazás: hotel és repülőjegy
Kanári-szigetek, Gran Canaria utazás: hotel és repülőjegy