Kanári-szigetek, Tenerife szállással és repjeggyel

Kanári-szigetek, Tenerife szállással és repjeggyel

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel Budapestről és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. Egy jó szállást választottunk, de a keresés során foglalhatsz olcsóbbat vagy drágábbat is. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod az utazást, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Tengerpart Télen Spanyolország | Portugália

Részletes útiterv

10/02/2020ECONOMY
Budapest
Tenerife (Kanári-szigetek)
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 12:40
Wizz Air W6 2493 Wizz Air
5ó 35p Közvetlen
Spanyolország
17:15 Tenerife Sur Reina Sofia
10/02/2020 17/02/2020

Tenerife (Kanári-szigetek)

A városról

A Kanári-szigetek legnagyobbika, Tenerife igazi turistaparadicsom: fantasztikus klímájának köszönhetően egész évben tart itt a szezon. A legtöbb turista a nap és a tengerpart kedvéért érkezik, és a sziget 269 km. hosszú, változatos partszakaszain minden lehetőség adott is egy tökéletes vízparti nyaraláshoz. Az örök tavasz szigetének is nevezett Tenerife azonban a tenger mellett számtalan egyéb kikapcsolódási lehetőséget nyújt. A családosok biztosan élvezni fogják a Siam Parkot, amelyet többször is Európa legjobb vízi vidámparkjának választottak, a híres majomparkot és a pingvineket, delfineket, fókákat és bálnákat szerepeltető Loro Parkot. Aki pedig egy-egy napra hajlandó maga mögött hagyni a partok kényelmét, életre szóló emlékeket szerezhet a vulkanikus sziget különleges túraútvonalain. Mászd meg a 3718 méteres Teide vulkánt, csodáld meg a Teide Nemzeti Park pazar sziklaformáit, a lávakitörések lenyűgöző természeti lenyomatait, túrázz szurdokban vagy kajakozz óriás sziklafalak között – az életre szóló élmény garantált.

Bővebb információ

Coral Teide Mar

70%
  • A központtól 16,9 km-re van
  • Aceviño 6, Puerto de la cruz 38400
Welcome to the Coral Teide Mar Apartments, our comfortable studio resort in Puerto de la Cruz with endless proposals for you to discover the amazing island of Tenerife. Enjoy an accommodation made to the liking of families, groups of friends and coup...
Bővebb információ
  • STÚDIÓ 2 SZEMÉLYES (1)

  • Önellátás

  • 7 éjszaka

17/02/2020ECONOMY
Tenerife (Kanári-szigetek)
Budapest
Spanyolország
Tenerife Sur Reina Sofia / 17:50
Wizz Air W6 2494 Wizz Air
5ó 05p Közvetlen
Magyarorszag
23:55 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Kanári-szigetek, Tenerife szállással és repjeggyel
Kanári-szigetek, Tenerife szállással és repjeggyel