Ibiza utazás 4 csllagos szállással, repülőjeggyel Bécsből

Ibiza utazás 4 csllagos szállással, repülőjeggyel Bécsből

5 éjszaka a gyönyörű Ibizán. Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel, bécsi indulással és a kis kézipoggyászt. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Témák: Tengerpart Előfoglalás Spanyolország | Portugália

Részletes útiterv

03/05/2020ECONOMY
Bécs
Ibiza (sziget)
Ausztria
Wien Schwechat / 14:45
LAUDAMOTION GMBH OE 580 LAUDAMOTION GMBH
2ó 45p Közvetlen
Spanyolország
17:30 Ibiza
03/05/2020 08/05/2020

Ibiza (sziget)

A városról

Once a refuge for artists and flower children, Ibiza is now a summer camp for Europe’s idly affluent who, when wearing anything at all, parade around town in trendy, costly duds. A perpetual frenzy of social activity exists on the city and the island, which you’ll either love or loathe. But party is not all Ibiza has to offer. The town’s captivating whitewashed old quarter, known as Dalt Vila, was declared UNESCO World Heritage site in 1999. Walk up its narrow steep alleys to the cathedral and castle. The view of the walled city and the port is fantastic, especially at sunset. The island capital sits on the southeastern coast and is a charming place full of chic boutiques, fancy bars and an enticing marina lined with yachts and high-end cuisine, as well as the world famous super club Pacha. Ibiza offers endless possibilities for all types of travellers. Whether you’re there to dance till dawn, relax on a beach or take in some culture, Ibiza is a wonderful summer holiday destination.

Bővebb információ

AxelBeach Ibiza Spa & Beach Club - Adults Only

90%
  • A központtól 10,8 km-re van
  • Cala de bou 46, Sant josep de sa talaia 07829
Ez a helyi AxelBeach Ibiza Spa & Beach Club - Adults Only Sant Josep de sa Talaia San Antonio-öböl környékén helyezkedik el, ahonnan egy kb. 5 perces autóútra esik Ibizai San Antonio Gokartpálya vagy Sunset Strip. Ez a helyi 4 csillagos aparthotel k...
Bővebb információ
  • APARTMENT 2 PEOPLE (1)

  • Csak szoba

  • 5 éjszaka

08/05/2020ECONOMY
Ibiza (sziget)
Bécs
Spanyolország
Ibiza / 16:45
LAUDAMOTION GMBH OE 581 LAUDAMOTION GMBH
2ó 25p Közvetlen
Ausztria
19:10 Wien Schwechat

Áttekintés

Ibiza utazás 4 csllagos szállással, repülőjeggyel Bécsből
Ibiza utazás 4 csllagos szállással, repülőjeggyel Bécsből