Kezdőlap
Ibiza utazás szállással, repülőjeggyel Bécsből

Ibiza utazás szállással, repülőjeggyel Bécsből

Irány a gyönyörű Ibiza! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel, bécsi indulással és a kis kézipoggyászt. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Témák: Tengerpart Spanyolország | Portugália

Részletes útiterv

11/10/2020 ECONOMY
Bécs
Ibiza (sziget)
Ausztria
Wien Schwechat / 14:45
Ryanair FR 580 Ryanair
2ó 45p 0 PC Közvetlen
Spanyolország
17:30 Ibiza
11/10/2020 15/10/2020

Ibiza (sziget)

A városról

Once a refuge for artists and flower children, Ibiza is now a summer camp for Europe’s idly affluent who, when wearing anything at all, parade around town in trendy, costly duds. A perpetual frenzy of social activity exists on the city and the island, which you’ll either love or loathe. But party is not all Ibiza has to offer. The town’s captivating whitewashed old quarter, known as Dalt Vila, was declared UNESCO World Heritage site in 1999. Walk up its narrow steep alleys to the cathedral and castle. The view of the walled city and the port is fantastic, especially at sunset. The island capital sits on the southeastern coast and is a charming place full of chic boutiques, fancy bars and an enticing marina lined with yachts and high-end cuisine, as well as the world famous super club Pacha. Ibiza offers endless possibilities for all types of travellers. Whether you’re there to dance till dawn, relax on a beach or take in some culture, Ibiza is a wonderful summer holiday destination.

Bővebb információ

Apartamentos San Antonio Beach

91%
  • A központtól 12,0 km-re van
  • 77 calle es calóbahia de san antonio, Sant josep de sa talaia 07829
Sant Josep de sa Talaia San Antonio-öböl környékén található ez a helyi Apartamentos San Antonio Beach, ahonnan egy 15 perces autóútra esik Cala Conta strand vagy Cala Bassa tengerpart. Ez a helyi aparthotel kb. 18,7 km-re található Dalt Vila, ill....
Bővebb információ
  • APARTMAN FAMILIA (1)

  • Önellátás

  • 4 éjszaka

15/10/2020 ECONOMY
Ibiza (sziget)
Bécs
Spanyolország
Ibiza / 16:30
Ryanair FR 581 Ryanair
2ó 25p 0 PC Közvetlen
Ausztria
18:55 Wien Schwechat

Áttekintés

Ibiza utazás szállással, repülőjeggyel Bécsből
Ibiza utazás szállással, repülőjeggyel Bécsből