Párizs városlátogatás: utazás repülővel és szállás

Párizs városlátogatás: utazás repülővel és szállás

Irány az elegancia fővárosa, Párizs! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, másik dátumot és hotelt is választhatsz. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Városlátogatás

Részletes útiterv

30/06/2019ECONOMY

Budapest

Párizs

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:45
Ryanair FR 8413 Ryanair
2ó 20p Közvetlen
Franciaország
09:05 Beauvais-Tille
30/06/2019 03/07/2019

Párizs

A városról

Párizs a világ egyik legromantikusabb, legelegánsabb és látnivalókban leggazdagabb városa. A legeket hosszasan lehet még sorolni: kulturális és divatfőváros, és persze a nemzetközi kulináris trendeket diktáló gasztronómiai központ. Közel 130 múzeuma van, köztük például parfüm- és operamúzeum is, a világhírű Louvre, a Musée d'Orsay vagy a Pompidou központ mellet. Nincs olyan utazó, aki ne hallott volna Párizs ikonikus épületeiről, az Eiffel-toronyról, a Notre-Dame-székesegyházról és a Diadalívről, vagy fantasztikus hangulatú parkjairól, mint a Luxembourg-kert vagy a Tuleriák kertje. A klasszikus látványosságokkal sok-sok párizsi napot meg lehet tölteni, de a város jóval több, annál, mint amit a turistabuszok érintenek. Barangold be a hipszterek által birtokba vett egykori zsidó negyed, Marais utcácskáit, nézz be az udvarokra és fel a háztetőkre, hogy igazán ráérezz a város építészeti nagyságára. -Nyáron ülj ki a helyiekkel a Szajna partjára, a Párizs-plázsra, kóstold meg a café au lait-t croissant-nal egy elegáns kávéházban, csodáld meg a gyönyörű barokk Vendôme tér luxuskirakatait: add át magad a párizsi szabadságnak és kifinomultságnak amennyire csak lehet, hogy minél többet hazahozhass belőlük.

Bővebb információ

Sejours & Affaires Paris Vitry

75%
  • A központtól 6,7 km-re van
  • Boulevard de stalingrad, 108, Vitry sur seine 94400
Ez a kedves szálloda a következő helyen található: South-Parc des Expositions area. Az ügyfelek számára 3. 0 kilométeren belül elérhető a közlekedési hálózat, mely lehetővé teszi a környék felfedezését. Az utazók mindössze 40. 0 kilométert kell utazz...
  • Studio (1)

  • Csak szoba

  • 3 Éjszakák száma

03/07/2019ECONOMY

Párizs

Budapest

Franciaország
Beauvais-Tille / 13:25
Ryanair FR 8414 Ryanair
2ó 10p Közvetlen
Magyarorszag
15:35 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Párizs városlátogatás: utazás repülővel és szállás
Párizs városlátogatás: utazás repülővel és szállás