Párizs városlátogatás: utazás repülővel és szállás

Párizs városlátogatás: utazás repülővel és szállás

Irány a romantika fővárosa, Párizs! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, másik dátumot és hotelt is választhatsz. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Témák: Városlátogatás

Részletes útiterv

29/03/2020ECONOMY
Budapest
Párizs
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:05
Ryanair FR 8413 Ryanair
2ó 20p Közvetlen
Franciaország
08:25 Beauvais-Tille
29/03/2020 01/04/2020

Párizs

A városról

Párizs a világ egyik legromantikusabb, legelegánsabb és látnivalókban leggazdagabb városa. A legeket hosszasan lehet még sorolni: kulturális és divatfőváros, és persze a nemzetközi kulináris trendeket diktáló gasztronómiai központ. Közel 130 múzeuma van, köztük például parfüm- és operamúzeum is, a világhírű Louvre, a Musée d'Orsay vagy a Pompidou központ mellet. Nincs olyan utazó, aki ne hallott volna Párizs ikonikus épületeiről, az Eiffel-toronyról, a Notre-Dame-székesegyházról és a Diadalívről, vagy fantasztikus hangulatú parkjairól, mint a Luxembourg-kert vagy a Tuleriák kertje. A klasszikus látványosságokkal sok-sok párizsi napot meg lehet tölteni, de a város jóval több, annál, mint amit a turistabuszok érintenek. Barangold be a hipszterek által birtokba vett egykori zsidó negyed, Marais utcácskáit, nézz be az udvarokra és fel a háztetőkre, hogy igazán ráérezz a város építészeti nagyságára. -Nyáron ülj ki a helyiekkel a Szajna partjára, a Párizs-plázsra, kóstold meg a café au lait-t croissant-nal egy elegáns kávéházban, csodáld meg a gyönyörű barokk Vendôme tér luxuskirakatait: add át magad a párizsi szabadságnak és kifinomultságnak amennyire csak lehet, hogy minél többet hazahozhass belőlük.

Bővebb információ

Hôtel Tamaris

64%
  • A központtól 4,2 km-re van
  • 14 rue des maraîchers, Párizs 75020
Ez a helyi Hôtel Tamaris Párizs 20. kerület környékén helyezkedik el, ahonnan egy kb. 5 perces autóútra esik AccorHotels Sportaréna vagy Saint-Martin-csatorna. Ez a helyi hotel kb. 1 km-re található Place de la Nation (tér), ill. 3,5 km-re Opera Bas...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

01/04/2020ECONOMY
Párizs
Budapest
Franciaország
Beauvais-Tille / 13:15
Ryanair FR 8414 Ryanair
2ó 10p Közvetlen
Magyarorszag
15:25 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Párizs városlátogatás: utazás repülővel és szállás
Párizs városlátogatás: utazás repülővel és szállás