Kezdőlap
Madridi városlátogatás: szállás + repülőjegy

Madridi városlátogatás: szállás + repülőjegy

4 napos városlátogatás a pompás Madridban! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, másik dátumot és hotelt is választhatsz. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Témák: Városlátogatás Spanyolország

Részletes útiterv

18/11/2020ECONOMY
Budapest
Madrid
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 18:45
Ryanair FR 8367 Ryanair
3ó 15p 0 PC Közvetlen
Spanyolország
22:00 Barajas
18/11/2020 21/11/2020

Madrid

A városról

Madrid has a tempo of its own: The dry air of the Castilian plain crackles with its cosmopolitan crowds. If the illuminated shop windows along the Gran Vía, and the unrelenting elegance of Paseo de la Castellana are overwhelming, retreat to Old Madrid. Its tangle of side streets south of Plaza Mayor and Puerta del Sol are what makes the real Madrid. Spend half a day in the Prado Museum, thaat sit to rest on the steps leading down to the lake in lush Retiro Park. The city begins to live it up as soon as the sun goes down. Madrid claims to boast the largest number of bars per capita of any European city. Madrid teems with cultural events all year round. After concert, play or film, you can choose among literally hundreds of tapas bars and an endless array of nightspots. Madrid successfylly combines its cosmopolitan sophistication with its most cherished local traditions, the result is fascinating to explore.

Bővebb információ

City House Florida Norte

67%
  • A központtól 1,6 km-re van
  • Paseo de la florida, 5 madrid 28008, Madrid
This 4 star hotel is located in the city centre of Madrid and was established in 1973. It is a short drive away from the Roya Palace and the nearest station is Principe Pio. The Hotel has 2 restaurants, a bar, a conference room and a coffee shop. All...
Bővebb információ
  • DOUBLE STANDARD (1)

  • szoba reggeli

  • 3 éjszaka

21/11/2020ECONOMY
Madrid
Budapest
Spanyolország
Barajas / 06:50
Ryanair FR 8368 Ryanair
3ó 15p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
10:05 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Madridi városlátogatás: szállás + repülőjegy
Madridi városlátogatás: szállás + repülőjegy