Madridi városlátogatás: 4 csillagos szállás + repülőjegy

Madridi városlátogatás: 4 csillagos szállás + repülőjegy

4 napos városlátogatás a pompás Madridban! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, másik dátumot és hotelt is választhatsz. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Városlátogatás Hosszú hétvége Spanyolország | Portugália

Részletes útiterv

02/10/2019ECONOMY

Budapest

Madrid

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:10
Ryanair FR 8367 Ryanair
3ó 25p Közvetlen
Spanyolország
09:35 Barajas
02/10/2019 05/10/2019

Madrid

A városról

Madrid has a tempo of its own: The dry air of the Castilian plain crackles with its cosmopolitan crowds. If the illuminated shop windows along the Gran Vía, and the unrelenting elegance of Paseo de la Castellana are overwhelming, retreat to Old Madrid. Its tangle of side streets south of Plaza Mayor and Puerta del Sol are what makes the real Madrid. Spend half a day in the Prado Museum, thaat sit to rest on the steps leading down to the lake in lush Retiro Park. The city begins to live it up as soon as the sun goes down. Madrid claims to boast the largest number of bars per capita of any European city. Madrid teems with cultural events all year round. After concert, play or film, you can choose among literally hundreds of tapas bars and an endless array of nightspots. Madrid successfylly combines its cosmopolitan sophistication with its most cherished local traditions, the result is fascinating to explore.

Bővebb információ

Santos Agumar

76%
  • A központtól 2,1 km-re van
  • Paseo de la reina cristina, 7, Madrid 28014
Ez a városi szálloda a nyüzsgő Madrid városának szívében található. A szálloda a Reina Cristina Avenue-n található, közel a Retiro Parkhoz, a Prado Múzeumhoz és a repülőtérhez. Az itt megszálló vendégek egy sor érdekes, a főváros által kínált látniva...
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 3 Éjszakák száma

05/10/2019ECONOMY

Madrid

Budapest

Spanyolország
Barajas / 10:45
Ryanair FR 8368 Ryanair
3ó 10p Közvetlen
Magyarorszag
13:55 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Madridi városlátogatás: 4 csillagos szállás + repülőjegy
Madridi városlátogatás: 4 csillagos szállás + repülőjegy