Velence városlátogatás hotellel, reggelivel, repülőjeggyel

Velence városlátogatás hotellel, reggelivel, repülőjeggyel

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót (3,5 euro/fő/éj), amit csak a helyszínen lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, másik dátumot és hotelt is választhatsz. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.
Témák: Olaszország Városlátogatás

Részletes útiterv

02/10/2019ECONOMY
Budapest
Velence
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 14:30
Ryanair FR 5045 Ryanair
1ó 25p Közvetlen
Olaszország
15:55 Treviso
02/10/2019 05/10/2019

Velence

A városról

Velencéhez semmi nem fogható. A lagúnára épült, páratlanul gazdag város évszázadok óta vonzza a művészeket, kereskedőket, tudósokat és persze a turistákat. Nevezték a legromantikusabbnak, az Adria királynőjének és a legfenségesebbnek (La Serenissima), és aki Velencébe látogat, hamar ráérez, hogy miért – még akkor is, ha ma már évente mintegy 15 millió turistatársával kell osztoznia az élményen. Ikonikus nevezetességeit, a Szent Márk teret és a Szent Márk Bazilikát, a Dózse-palotát, a Sóhajok hídját, a Canale Grandét vagy a Rialto hidat egyszer élőben kell látni, ahogy a gótika és a reneszánsz építészet mindenütt jelen lévő remekeit is. Két nevezetesség között bátran kanyarodj le a szűk sikátorokba: ha szerencséd van, kis időre még a tömeget is elkerülheted, és előbb-utóbb biztosan visszakeveredsz valamelyik főbb útvonalra. Ne hagyd ki a Rialto piacait, ahol a híres halpiacot, Campo della Pescariát is megtalálod. Kóstold meg fekete, tintahalas spagettit, vagy ha óvatosabb vagy, a helyi szendvicset, a tramezzinót, és keresd meg a kedvenc kávézódat. Nem lesz nehéz dolgod: a velenceiek a kávéról is mindent tudnak, hiszen Európában itt nyíltak először kávéházak a 17. században.

Bővebb információ

Hotel Sorriso

80%
  • A központtól 4,2 km-re van
  • Via cristoforo colombo, 22, 30126 lido ve, italy, Venice, italy
This elegant urban hotel offers an enviable setting between the sea, situated just a few steps away, and the lagoon in a quiet area of Lido di Venezia and is easily reachable by car and public transport. The city centre lies within 7 kilometres and i...
Bővebb információ
  • Két külön ágy vagy franciaágy STANDARD (1)

  • szoba reggeli

  • 3 Éjszakák száma

05/10/2019ECONOMY
Velence
Budapest
Olaszország
Treviso / 14:20
Ryanair FR 5046 Ryanair
1ó 20p Közvetlen
Magyarorszag
15:40 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Velence városlátogatás hotellel, reggelivel, repülőjeggyel
Velence városlátogatás hotellel, reggelivel, repülőjeggyel