Kezdőlap
Berlini városlátogatás szilveszterkor  szállással, repülőjeggyel

Berlini városlátogatás szilveszterkor szállással, repülőjeggyel

Tölts el egy hosszú hétvégét Európa egyik legizgalmasabb városában, Berlinben! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, másik dátumot és hotelt is választhatsz. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Városlátogatás

Részletes útiterv

30/12/2020 ECONOMY
Budapest
Berlin
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 09:25
Ryanair FR 197 Ryanair
1ó 30p 0 PC Közvetlen
Németország
10:55 Schönefeld
30/12/2020 02/01/2021

Berlin

A városról

Berlin Európa talán legszínesebb metropolisza. Aki (multi)kulturális katarzist vagy éjszakai pezsgést keres, éppúgy megtalálja a számítását, mint az, aki hatalmas vízparti sétákra vagy parki piknikezésre vágyik. Kevés nyitottabb hely van ma a világon: a 3,5 milliós Berlin lakosságának ötödrészét külföldiek teszik ki, összesen 185 országból. A sokszínűség toleranciával és kedvességgel párosul, ezért a város már az első pillanattól otthonosnak tűnik, miközben sokadszorra is tud újat mutatni. Berlin kerületei afféle mikrouniverzumokként működnek, emiatt klasszikus értelemben nem létezik városközpont. A Mitte negyedben elhelyezkedő Múzeum-sziget nevét szó szerint értsük: a Spree folyótól körbeölelt szigeten található Berlin öt legfontosabb klasszikus múzeuma. Nofertiti fejszobrától az Istár-kapuig kalandozhatunk, a környék utcai étkezdéiben pedig hozzájárulhatunk a berlini dönerfogyasztáshoz, amely napi 60 tonna húst tesz ki. A Brandenburgi kapu, a Reichstag és a híres tévétorony (Fernsehturm) 207 méteres magasságban körbeforgó kávézója kötelező turistaprogram. A legberlinibb dolog mégis bérelt biciklin vagy gyalog nekiindulni, és elveszni a városban. Kreuzberg és Neukölln színes kerületeiben egymást érik a fiatalos bárok és szórakozóhelyek. Prenzlauer Bergben családbarát parkok és kávézók várják a látogatókat, vasárnaponként pedig a Mauerpark, a gigantikus bolhapiac.

Bővebb információ

Hotel Big Mama

83%
  • A központtól 4,6 km-re van
  • Koloniestrasse 24, Berlijn 13359
Berlin Mitte környékén található ez a helyi Hotel Big Mama, ahonnan egy 15 perces autóútra esik Berlini fal emlékhely vagy Max-Schmeling-Halle. Ez a helyi strandon lévő hotel kb. 4,7 km-re található Friedrichstrasse, ill. 5,3 km-re Friedrichstadt-pa...
Bővebb információ
  • FULL SIZE BED (1 BIG BED) (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

02/01/2021 ECONOMY
Berlin
Budapest
Németország
Schönefeld / 11:05
Ryanair FR 196 Ryanair
1ó 35p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
12:40 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Berlini városlátogatás szilveszterkor szállással, repülőjeggyel
Berlini városlátogatás szilveszterkor  szállással, repülőjeggyel