Berlini városlátogatás szállással, repülőjeggyel

Berlini városlátogatás szállással, repülőjeggyel

Tölts el egy hosszú hétvégét Európa egyik legizgalmasabb városában, Berlinben! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, másik dátumot és hotelt is választhatsz. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Városlátogatás Legkedvezőbb

Részletes útiterv

28/03/2020ECONOMY
Budapest
Berlin
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 13:05
Ryanair FR 197 Ryanair
1ó 30p Közvetlen
Németország
14:35 Schönefeld
28/03/2020 31/03/2020

Berlin

A városról

Berlin Európa talán legszínesebb metropolisza. Aki (multi)kulturális katarzist vagy éjszakai pezsgést keres, éppúgy megtalálja a számítását, mint az, aki hatalmas vízparti sétákra vagy parki piknikezésre vágyik. Kevés nyitottabb hely van ma a világon: a 3,5 milliós Berlin lakosságának ötödrészét külföldiek teszik ki, összesen 185 országból. A sokszínűség toleranciával és kedvességgel párosul, ezért a város már az első pillanattól otthonosnak tűnik, miközben sokadszorra is tud újat mutatni. Berlin kerületei afféle mikrouniverzumokként működnek, emiatt klasszikus értelemben nem létezik városközpont. A Mitte negyedben elhelyezkedő Múzeum-sziget nevét szó szerint értsük: a Spree folyótól körbeölelt szigeten található Berlin öt legfontosabb klasszikus múzeuma. Nofertiti fejszobrától az Istár-kapuig kalandozhatunk, a környék utcai étkezdéiben pedig hozzájárulhatunk a berlini dönerfogyasztáshoz, amely napi 60 tonna húst tesz ki. A Brandenburgi kapu, a Reichstag és a híres tévétorony (Fernsehturm) 207 méteres magasságban körbeforgó kávézója kötelező turistaprogram. A legberlinibb dolog mégis bérelt biciklin vagy gyalog nekiindulni, és elveszni a városban. Kreuzberg és Neukölln színes kerületeiben egymást érik a fiatalos bárok és szórakozóhelyek. Prenzlauer Bergben családbarát parkok és kávézók várják a látogatókat, vasárnaponként pedig a Mauerpark, a gigantikus bolhapiac.

Bővebb információ

Novum Hotel Lichtburg Berlin am Kurfürstendamm

70%
  • A központtól 7,1 km-re van
  • Paderborner straße 10, Berlin 10709
Ha Berlin egy központi pontján szeretnél megszállni, ez a helyi Novum Hotel Lichtburg Berlin am Kurfürstendamm jó választás lesz számodra, mivel egy 1 perces autóútra esik Kurfürstendamm (utca) vagy 9 percesre CityCube Berlin helyszíneitől. Ez a hel...
Bővebb információ
  • Két külön ágy vagy franciaágy STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

31/03/2020ECONOMY
Berlin
Budapest
Németország
Schönefeld / 11:05
Ryanair FR 196 Ryanair
1ó 30p Közvetlen
Magyarorszag
12:35 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Berlini városlátogatás szállással, repülőjeggyel
Berlini városlátogatás szállással, repülőjeggyel