Berlini városlátogatás szállással, repülőjeggyel

Berlini városlátogatás szállással, repülőjeggyel

Tölts el egy hosszú hétvégét Európa egyik legizgalmasabb városában, Berlinben! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, másik dátumot és hotelt is választhatsz. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

  • Témák:

Részletes útiterv

25/05/2019ECONOMY

Budapest

Berlin

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 20:05
Wizz Air W6 2315 Wizz Air
1ó 30p Közvetlen
Németország
21:35 Schönefeld
25/05/2019 28/05/2019

Berlin

A városról

Berlin Európa talán legszínesebb metropolisza. Aki (multi)kulturális katarzist vagy éjszakai pezsgést keres, éppúgy megtalálja a számítását, mint az, aki hatalmas vízparti sétákra vagy parki piknikezésre vágyik. Kevés nyitottabb hely van ma a világon: a 3,5 milliós Berlin lakosságának ötödrészét külföldiek teszik ki, összesen 185 országból. A sokszínűség toleranciával és kedvességgel párosul, ezért a város már az első pillanattól otthonosnak tűnik, miközben sokadszorra is tud újat mutatni. Berlin kerületei afféle mikrouniverzumokként működnek, emiatt klasszikus értelemben nem létezik városközpont. A Mitte negyedben elhelyezkedő Múzeum-sziget nevét szó szerint értsük: a Spree folyótól körbeölelt szigeten található Berlin öt legfontosabb klasszikus múzeuma. Nofertiti fejszobrától az Istár-kapuig kalandozhatunk, a környék utcai étkezdéiben pedig hozzájárulhatunk a berlini dönerfogyasztáshoz, amely napi 60 tonna húst tesz ki. A Brandenburgi kapu, a Reichstag és a híres tévétorony (Fernsehturm) 207 méteres magasságban körbeforgó kávézója kötelező turistaprogram. A legberlinibb dolog mégis bérelt biciklin vagy gyalog nekiindulni, és elveszni a városban. Kreuzberg és Neukölln színes kerületeiben egymást érik a fiatalos bárok és szórakozóhelyek. Prenzlauer Bergben családbarát parkok és kávézók várják a látogatókat, vasárnaponként pedig a Mauerpark, a gigantikus bolhapiac.

Bővebb információ

Centro Park Hotel Berlin Neukölln

72%
  • A központtól 7,4 km-re van
  • Buschkrugallee, 60-62, Berlin 12359
Ez az elragadó szálloda a következő helyen található: Neukölln. A látogatók számára 1. 0 kilométeren belül elérhető a közlekedési hálózat, mely lehetővé teszi a környék felfedezését. Az alábbi szálláshelyen összesen 151 vendégszoba található: Centro...
  • FULL SIZE BED (1 BIG BED) (1)

  • Csak szoba

  • 3 Éjszakák száma

28/05/2019ECONOMY

Berlin

Budapest

Németország
Schönefeld / 22:10
Wizz Air W6 2316 Wizz Air
1ó 30p Közvetlen
Magyarorszag
23:40 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Berlini városlátogatás szállással, repülőjeggyel
Berlini városlátogatás szállással, repülőjeggyel