Kezdőlap
Prágai városlátogatás repülőjeggyel, szállással

Prágai városlátogatás repülőjeggyel, szállással

Irány Prága! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást 3 éjszakára, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Témák: Városlátogatás Legkedvezőbb

Részletes útiterv

02/12/2020ECONOMY
Budapest
Prága
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 15:45
Ryanair FR 4091 Ryanair
1ó 10p 0 PC Közvetlen
Cseh Köztársaság
16:55 Ruzyne
02/12/2020 05/12/2020

Prága

A városról

Prága, ahol a legöregebb söröző több mint ötszáz éves, méltán szerepel minden utazási toplista élén. Macskaköves történelmi belvárosa és központja, a gyönyörű Óvárosi tér, a városházával és annak egyedülálló csillagászati óraművével, a világhírű Károly-híd, a hangulatos várnegyed és a remek cseh konyha minden évszakban elegendő okot szolgáltat egy prágai kiruccanásra. Ha pedig bejártad az óvárost, nézd meg, milyen a város felülről, régi Prágát, például a nyáron sörkertként is üzemelő Letné parkból vagy Prága legmagasbb épületéből, a híresen csúnya, ám annál szebb kilátást nyújtó TV-toronyból, amelyben egyúttal meg is vacsorázhatsz.

Bővebb információ

Slavia

67%
  • A központtól 2,9 km-re van
  • Vladivostocká 1460/10, 10, Prague 10000
Ez az elragadó szálloda itt létesült: Vysocany. A látogatók mindössze 15. 6 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. Az épület 146 vendégszobából áll. Utoljára a(z) 2004. évben renoválták a hotelt. Azok, akik ebben az ingatlanban szállnak meg, a Wi-F...
Bővebb információ
  • Double or Twin STANDARD (1)

  • szoba reggeli

  • 3 éjszaka

05/12/2020ECONOMY
Prága
Budapest
Cseh Köztársaság
Ruzyne / 12:25
Ryanair FR 4092 Ryanair
1ó 10p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
13:35 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Prágai városlátogatás repülőjeggyel, szállással
Prágai városlátogatás repülőjeggyel, szállással