Kezdőlap
Francia Riviéra, Nizza utazás repülőjeggyel, szállással

Francia Riviéra, Nizza utazás repülőjeggyel, szállással

Fedezd fel Nizzát, a Riviéra fővárosát! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást 4 éjszakára, két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Témák: Tengerpart Városlátogatás

Részletes útiterv

06/10/2020 ECONOMY
Budapest
Nizza
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 09:50
Wizz Air W6 2263 Wizz Air
2ó 0p 0 PC Közvetlen
Franciaország
11:50 Cote D\'Azur
06/10/2020 10/10/2020

Nizza

A városról

Nice weathers its storms of tourisms each summer with all the usual accoutrements of a Riviera town: Casual affluence, an ample beach, museums, flowery avenues but lack the affected aloofness of its neighbours. Furthermore, Nice is blessed with good public transport within the city and to all points on the Côte d’Azur, and makes it a good base for Riviera exploring. Nice’s long thin beach and bronzing guests are the city’s principal attractions for most visitors. Nonetheless, Nice’s vieille ville, the old town, is worth a visit. The old quarter is an unusual blend of glitter and a Mediterranean medieval quarter of tiny streets and outdoors markets. For a spectacular Riviera panorama, climb up to the top of the chateau. The city has several outstanding museums, such as the Musée Matisse, devoted to the work of French painter Henri Matisse, or the Musée National Marc Chagall, dedicated to the work of painter Marc Chagall. The majestic promenade des Anglais sweeps along the coast. This pedestrian zone swarms with boutiques, busy restaurants and all variety of tourists. The nightlife in Nice is effervescent, the labyrinth of tiny streets in the vieille ville hides restaurants and bars, and accounts for the city’s Mediterranean flair.

Bővebb információ

Pierre & Vacances Residence Heliotel Marine

83%
  • A központtól 8,8 km-re van
  • 273, avenue saint hubert, Saint-laurent-du-var 06700
Ha Saint-Laurent-du-Var egy központi pontján szeretnél megszállni, ez a helyi Pierre & Vacances Residence Heliotel Marine jó választás lesz számodra, mivel egy 15 perces autóútra esik olyan helyektől, mint pl. Promenade des Anglais vagy CAP 3000 Bevá...
Bővebb információ
  • STÚDIÓ 4 SZEMÉLYES (1)

  • Önellátás

  • 4 éjszaka

10/10/2020 ECONOMY
Nizza
Budapest
Franciaország
Cote D\'Azur / 12:20
Wizz Air W6 2264 Wizz Air
1ó 50p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
14:10 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Francia Riviéra, Nizza utazás repülőjeggyel, szállással
Francia Riviéra, Nizza utazás repülőjeggyel, szállással