Kezdőlap
Spanyolország, Costa Blanca: Alicante októberben

Spanyolország, Costa Blanca: Alicante októberben

Indítsd a nyári szezont a remek spanyol tengerparti üdülőhelyen, Alicantéban! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Témák: Tengerpart Városlátogatás Spanyolország | Portugália

Részletes útiterv

04/10/2020ECONOMY
Budapest
Alicante
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 16:20
TAP Portugal TP 1253 TAP Portugal
6ó 55p 1 átszállás - Lisboa (0ó 50p)
Spanyolország
23:15 Alicante
04/10/2020 08/10/2020

Alicante

A városról

Situated on the popular Costa Blanca, tourists keep coming to Alicante, probably because it remains so unscathed by their presence. A beautiful, well-planned city, Alicante is the surprise of the southern coast. Beyond polished pedestrian pavements lie the crowded streets of the old city at the foot of an imposing castle. With drawbridges, moats, tunnels, and secret passageways, the Castillo de Santa Barbara is not just another castle, it is one of the largest medieval fortresses in Spain, offering panoramic views of the city and the coast. The Cathedral of San Nicolas de Bari is typical of the severe Renaissance architectural styles in Spain and has a nice cloister with intricately carved doors. Alicante has some of the best nightlife in the region. El Puerto and El Barrio are among some of the liveliest spots in the city come evening but the Esplanada is more popular during the summer, as are the kiosks along Postiguet and San Juan beaches. With beautiful sandy beaches, a long waterfront and mild and pleasant climate this city has a truly Mediterranean air.

Bővebb információ

Hotel Albahia

75%
  • A központtól 2,4 km-re van
  • Sol naciente 6, Alicante 03016
With a stay at Hotel Albahia in Alicante (L'Albufereta), you'll be a 5-minute drive from Alicante Town Hall and 6 minutes from Castle of Santa Barbara. This family-friendly hotel is 3.6 mi (5.8 km) from Alicante Harbour and 4.1 mi (6.6 km) from Alic...
Bővebb információ
  • Két külön ágy vagy franciaágy STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 4 éjszaka

08/10/2020ECONOMY
Alicante
Budapest
Spanyolország
Alicante / 07:00
TAP Portugal TP 1125 TAP Portugal
8ó 35p 1 átszállás - Lisboa (2ó 30p)
Magyarorszag
15:35 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Spanyolország, Costa Blanca: Alicante októberben
Spanyolország, Costa Blanca: Alicante októberben