Spanyolország, Costa Blanca: Alicante

Spanyolország, Costa Blanca: Alicante

Zárd a szezont a remek spanyol tengerparti üdülőhelyen, Alicantéban! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Tengerpart Spanyolország | Portugália

Részletes útiterv

14/10/2019ECONOMY
Budapest
Alicante
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 19:20
Wizz Air W6 2387 Wizz Air
3ó 10p Közvetlen
Spanyolország
22:30 Alicante
14/10/2019 18/10/2019

Alicante

A városról

Situated on the popular Costa Blanca, tourists keep coming to Alicante, probably because it remains so unscathed by their presence. A beautiful, well-planned city, Alicante is the surprise of the southern coast. Beyond polished pedestrian pavements lie the crowded streets of the old city at the foot of an imposing castle. With drawbridges, moats, tunnels, and secret passageways, the Castillo de Santa Barbara is not just another castle, it is one of the largest medieval fortresses in Spain, offering panoramic views of the city and the coast. The Cathedral of San Nicolas de Bari is typical of the severe Renaissance architectural styles in Spain and has a nice cloister with intricately carved doors. Alicante has some of the best nightlife in the region. El Puerto and El Barrio are among some of the liveliest spots in the city come evening but the Esplanada is more popular during the summer, as are the kiosks along Postiguet and San Juan beaches. With beautiful sandy beaches, a long waterfront and mild and pleasant climate this city has a truly Mediterranean air.

Bővebb információ

Maya Alicante

80%
  • A központtól 0,5 km-re van
  • Calle canonigo manuel penalva, 2, Alicante 03002
Az idilli környezetben fekvő tengerparti szálloda Alicante városában, a Szent Borbála-vár mellett helyezkedik el, alig pár méterre az El Postiguet strandtól és a jachtkikötőtől. A 12 km-re található El Altet repülőtér is könnyen megközelíthető. 100 m...
Bővebb információ
  • DOUBLE/TWIN (2 PERS) (1)

  • Csak szoba

  • 4 Éjszakák száma

18/10/2019ECONOMY
Alicante
Budapest
Spanyolország
Alicante / 23:10
Wizz Air W6 2388 Wizz Air
2ó 55p Közvetlen
Magyarorszag
(+1 ) 02:05 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Spanyolország, Costa Blanca: Alicante
Spanyolország, Costa Blanca: Alicante