Portói városlátogatás repülőjeggyel, szállással

Portói városlátogatás repülőjeggyel, szállással

Hosszú hétvége a varázslatos Portóban! Az utazást néhány kattintással, biztonságosan lefoglalhatod, ha pedig bármilyen kédésed van, segítünk! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Városlátogatás Spanyolország | Portugália

Részletes útiterv

07/03/2020ECONOMY

Budapest

Porto

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 20:20
Ryanair FR 8865 Ryanair
3ó 35p Közvetlen
Portugália
22:55 Porto
07/03/2020 10/03/2020

Porto

A városról

Situated on a dramatic valley cut by River Douro, Porto is known for the beauty of its building and the sweet taste of is wine. The hub of the city is Avenida dos Aliados, a wide avenue encircle by Praça General H. Delgado and Praça da Liberdade. Nonetheless, the most alluring part of the city is Ribeira, the river district and a Unesco World Heritage Site, where three of Europe’s most graceful bridges span the gorge. Busy Praça da Liberdade and the adjoining Avenida dos Aliados make up the centre of town, where statues stand in the centre of busy mosaic walkways. Nearby rises Porto’s great cathedral, a colossal, fortified Romanesque structure whose heavy granite foundations, thick walls and tiny windows enclose a gloomy interior. The Ribeira stretches along the river, skirted by a wonderful quay filled with shops and restaurants. Porto’s most characteristic monument, the ornate Torre dos Clérigos, offers a panorama of the city from atop its 240 steps. No visit to Porto would be complete without a stop at some of the many bodegas, wine lodges, where port is stored and bottled. And a visit to the amazing Lello library with its spiral staircase, is a must see as well, even if you are not a Harry Potter’s fan.

Bővebb információ

bnapartments Palacio

  • A központtól 1,7 km-re van
  • Rua da boa nova, 140, Porto 4050-101
Located in Lordelo do Ouro e Massarelos, this apartment building is within 1 mi (2 km) of University of Porto, Museum of Port Wine, and Casa da Musica. Sandeman Cellars and Porto Cathedral are also within 2 mi (3 km). Aliados Station is 20 minutes by...
  • APARTMENT CAPACITY 2 ONE BEDROOM (1)

  • Csak szoba

  • 3 Éjszakák száma

10/03/2020ECONOMY

Porto

Budapest

Portugália
Porto / 07:15
Ryanair FR 8864 Ryanair
3ó 25p Közvetlen
Magyarorszag
11:40 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Portói városlátogatás repülőjeggyel, szállással
Portói városlátogatás repülőjeggyel, szállással