Milánói hosszú hétvége repülőjeggyel, szállással

Milánói hosszú hétvége repülőjeggyel, szállással

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

Témák: Olaszország Városlátogatás

Részletes útiterv

28/02/2020ECONOMY
Budapest
Milánó
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 12:45
Ryanair FR 8411 Ryanair
1ó 35p Közvetlen
Olaszország
14:20 Bergamo Orio Al Serio
28/02/2020 01/03/2020

Milánó

A városról

Milánóba a divat, a gótika és a foci rajongóinak is el kell zarándokolniuk legalább egyszer. Nem baj, ha kényelmes vagy: Milánóban szinte minden, ami építészeti szempontból fontos, egyetlen kis területre: a dómra és a közvetlen környezetére koncentrálódik. A fehérben ragyogó milánói dóm a világ harmadik legnagyobb katolikus temploma: az építkezés ötszáz éven át tartott, és igazi különlegessége, hogy a tetejére is fel lehet menni. Komoly túrákra készülj viszont, ha a divat a szenvedélyed : a városban a világ egyik legrégebbi bevásárlóközpontja, a Galleria Vittorio Emanuele II mellett egy tucat bevásárlóutca és az összes valamire való márka várja, hogy otthagyd a spórolt pénzed. Milánóban tökéletes a kávé, és jó helyen jársz akkor is, ha elsősorban a gasztronómia érdekel: a híres milánói aperitivónak még Olaszországban sincs kihívója.

Bővebb információ

IH Hotels Milano ApartHotel Argonne Park

70%
  • A központtól 3,9 km-re van
  • Via paladini, 7, Milan
With a stay at IH Hotels Milano ApartHotel Argonne Park in Milan (Citta Studi), you'll be within a 5-minute drive of Politecnico di Milano and Corso Buenos Aires. This residence is 2.5 mi (4.1 km) from Teatro alla Scala and 2.7 mi (4.3 km) from Gall...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS TEAKONYHÁS (1)

  • Csak szoba

  • 2 éjszaka

01/03/2020ECONOMY
Milánó
Budapest
Olaszország
Bergamo Orio Al Serio / 07:05
Ryanair FR 8412 Ryanair
1ó 35p Közvetlen
Magyarorszag
08:40 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Milánói hosszú hétvége repülőjeggyel, szállással
Milánói hosszú hétvége repülőjeggyel, szállással