4 éj Ciprus, Páfosz: repülőjegy és szálloda április elején

4 éj Ciprus, Páfosz: repülőjegy és szálloda április elején

Ugorj le tavasszal a tengerhez! Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

Témák: Tengerpart Legkedvezőbb

Részletes útiterv

31/03/2020ECONOMY
Budapest
Páfosz
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:20
Ryanair FR 3330 Ryanair
2ó 45p Közvetlen
Ciprus
10:05 Pafos Intl
31/03/2020 04/04/2020

Páfosz

A városról

A napfényes Ciprus délnyugati partvidékén fekvő Páfosz (Paphos) remek mediterrán üdülőhely, ahol a strandolás szerelmesei ugyanúgy megtalálják a számításukat, mint azok, akik városnézést és történelmi emlékhelyeket is szeretnek beiktatni nyaraláskor. A mintegy 3000 éves múltra visszatekintő város, amely 2017-ben Európa kulturális fővárosa is volt, igazi turistaközpont parti sétánnyal, tavernákkal, bárokkal. A környéken találod Ciprus egyik legjobb strandját, a tökéletesen kiépített, hatszáz méter hosszan elnyúló, fehér homokos és fehér mészkő sziklákkal körülvett, sekély vizű Korall-öblöt (Coral Bay), amely gyerekekkel is ideális helyszín. Páfosz városa egyedülálló régészeti látnivalóiról híres. Archeológiai parkja az UNESCO világörökség része: akár egész napos program is lehet bebarangolni az itt található görög színházat, a bizánci templom maradványait, a királysírokat, végignézni a római villák romjainak gyönyörű mozaikpadlóit.

Bővebb információ

New York Plaza Hotel Apartments

50%
  • A központtól 0,5 km-re van
  • Adamantiou korae ave 13, Paphos
Paphos egy jó elhelyezkedésű pontján található ez a helyi New York Plaza Hotel Apartments a tenger mellett, ahonnan egy 5 perces autóútra találhatók olyan helyek, mint pl. Királyok sírhelyei vagy Szent Pál apostol oszlopa. Ez a helyi strandon lévő a...
Bővebb információ
  • STUDIO INLAND VIEW (1)

  • Csak szoba

  • 4 éjszaka

04/04/2020ECONOMY
Páfosz
Budapest
Ciprus
Pafos Intl / 10:10
Ryanair FR 3331 Ryanair
2ó 55p Közvetlen
Magyarorszag
12:05 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

4 éj Ciprus, Páfosz: repülőjegy és szálloda április elején
4 éj Ciprus, Páfosz: repülőjegy és szálloda április elején