Spanyolország, Santander: utazás repülővel és szállás

Spanyolország, Santander: utazás repülővel és szállás

4 nap a nyüzsgő észak-spanyol tengerparti nagyvárosban, Santanderben! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Tengerpart Természet Legkedvezőbb Spanyolország | Portugália

Részletes útiterv

27/09/2019ECONOMY

Budapest

Santander

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:25
Ryanair FR 1778 Ryanair
3ó 00p Közvetlen
Spanyolország
09:25 Santander
27/09/2019 30/09/2019

Santander

A városról

Santander is an elegant port city which extends along the northern side of the handsome Bahía de Santander and it's a lively place with much to see and do. It is a deeply historical place full of wide streets, pleasing architecture and waterside restaurants. Santander’s most popular neighbourhood, El Sardinero, was once a very exclusive holiday spot for the wealthy. Nowadays it preserves a belle-époque elegance and its one of the most beautiful parts of the city, especially valued for its environmental quality and spectacular beaches. The Paseo de Pereda, with its typical houses with enclosed balconies, and its gardens constitutes a buoyant boulevard which separates the coastal strip from the historic quarter of Santander. The nearby Cathedral is one of the oldest buildings in the capital, its earliest construction dating from the 13th century. Under the main chapel is the crypt of El Cristo, a sombre vaulted chamber in which various traces of the Roman era were discovered. There are lots of reasons to like the bustling port city as its good city beaches, its numerous parks and gardens, its gastronomy and its history makes it the perfect gateway.

Bővebb információ

Château la Roca

79%
  • A központtól 5,2 km-re van
  • José maria pereda, 6, sancibrián, 6, Sancibrian cantabria 39110
Ez a kényelmes szálloda alább található: Santander. A város központjától alig 4. 0 kilométerre található szálláshely minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A szálláshely mindössze 8. 0 kilométerre található a legközelebbi golfpályától,...
  • TWIN ROOM (1)

  • Csak szoba

  • 3 Éjszakák száma

30/09/2019ECONOMY

Santander

Budapest

Spanyolország
Santander / 10:05
Ryanair FR 1779 Ryanair
3ó 00p Közvetlen
Magyarorszag
13:05 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Spanyolország, Santander: utazás repülővel és szállás
Spanyolország, Santander: utazás repülővel és szállás