Spanyolország, Santander: utazás repülővel és szállás

Spanyolország, Santander: utazás repülővel és szállás

Hosszú hétvége a nyüzsgő észak-spanyol tengerparti nagyvárosban, Santanderben! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Tengerpart Városlátogatás Legkedvezőbb Spanyolország | Portugália

Részletes útiterv

13/12/2019ECONOMY
Budapest
Santander
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 16:40
Ryanair FR 1778 Ryanair
3ó 00p Közvetlen
Spanyolország
19:40 Santander
13/12/2019 16/12/2019

Santander

A városról

Santander is an elegant port city which extends along the northern side of the handsome Bahía de Santander and it's a lively place with much to see and do. It is a deeply historical place full of wide streets, pleasing architecture and waterside restaurants. Santander’s most popular neighbourhood, El Sardinero, was once a very exclusive holiday spot for the wealthy. Nowadays it preserves a belle-époque elegance and its one of the most beautiful parts of the city, especially valued for its environmental quality and spectacular beaches. The Paseo de Pereda, with its typical houses with enclosed balconies, and its gardens constitutes a buoyant boulevard which separates the coastal strip from the historic quarter of Santander. The nearby Cathedral is one of the oldest buildings in the capital, its earliest construction dating from the 13th century. Under the main chapel is the crypt of El Cristo, a sombre vaulted chamber in which various traces of the Roman era were discovered. There are lots of reasons to like the bustling port city as its good city beaches, its numerous parks and gardens, its gastronomy and its history makes it the perfect gateway.

Bővebb információ

Silken Rio Santander

70%
  • A központtól 2,6 km-re van
  • Avenida de la reina victoria, 153, Santander 39005
Ez az elragadó szálloda megtalálható: Santander. Az épületben 89 barátságos lakótéri egység található. A(z) 1996. évben a létesítmény renováláson esett át. A(z) Silken Rio Santander ideális a produktív itt-tartózkodáshoz, köszönhetően az egész terüle...
Bővebb információ
  • TWIN (2 BEDS) (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

16/12/2019ECONOMY
Santander
Budapest
Spanyolország
Santander / 09:50
Ryanair FR 1779 Ryanair
2ó 50p Közvetlen
Magyarorszag
12:40 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Spanyolország, Santander: utazás repülővel és szállás
Spanyolország, Santander: utazás repülővel és szállás