Nyaralás Krétán: szállás reggelivel és repülőjegy

Nyaralás Krétán: szállás reggelivel és repülőjegy

Egy hetes nyaralás Krétán! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

  • Témák:

Részletes útiterv

17/06/2019ECONOMY

Budapest

Kréta

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:25
Wizz Air W6 2443 Wizz Air
2ó 15p Közvetlen
Görögország
09:40 Nikos Kazantzakis
17/06/2019 24/06/2019

Kréta

A városról

Crete is the largest and most populous of the Greek islands, and the fifth-largest island in the Mediterranean Sea, after Sicily, Sardinia, Cyprus, and Corsica. Crete forms a significant part of the economy and cultural heritage of Greece, while retaining its own local cultural traits. Crete is one of the most popular holiday destinations in Greece. The tourist attractions include the archaeological sites of the Minoan civilisation, the Venetian old city and port of Chania, the Venetian castle at Rethymno, the gorge of Samaria, the islands of Chrysi, Elafonisi, Gramvousa, and Spinalonga and the Palm Beach of Vai, which is the largest natural palm forest in Europe.

Bővebb információ

Sunlight

84%
  • A központtól 25,8 km-re van
  • Agia galini,, Agia galini 74056
Ez az elragadó szálloda a következő helyen található: Aghia Gallini. Az ingatlan összesen 25 otthonos lakótéri egységgel rendelkezik. Azok, akik nem kedvelik az állatokat, jól fogják itt érezni magukat, hiszen ebbe a hotelbe háziállat nem hozható.
  • Twin/Double room (1)

  • szoba reggeli

  • 7 Éjszakák száma

24/06/2019ECONOMY

Kréta

Budapest

Görögország
Nikos Kazantzakis / 10:20
Wizz Air W6 2444 Wizz Air
2ó 20p Közvetlen
Magyarorszag
11:40 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Nyaralás Krétán: szállás reggelivel és repülőjegy
Nyaralás Krétán: szállás reggelivel és repülőjegy