Tokió utazás júniusban: repülőjeggyel, 4 csillagos hotellel

Tokió utazás júniusban: repülőjeggyel, 4 csillagos hotellel

Egy hét Japánban, Tokióban. Az utazási ötlet tartalmazza a szállást 4 csillagos szállodában, két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a poggyászt. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Egzotikus

Részletes útiterv

25/06/2019ECONOMY

Budapest

Tokió

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 09:35
Air France AF 1395 Air France
15ó 50p 1 átszállás - Charles De Gaulle (1ó 35p)
Japán
(+1) 08:25 Narita Intl
26/06/2019 02/07/2019

Tokió

A városról

Tokyo is the capital of Japan and one of the largest urban area in the world. Tokyo is the financial center of Japan and a blend of high-technology and tradition. Tokyo is huge and a well-organized modern city. The city landscape of Tokyo consists of temples and shrines, quiet nature reserves, historical buildings, futuristic architecture and neon lights. The core of the city includes Chiyoda and Chuo. This area features the impressive Imperial Palace, the national government buildings, the famous shopping area of Ginza, Tsukiji fish market, Akihabara electronics market and the historic Tokyo Station. The quiet neighborhood of Asakusa has some must-see attractions such as the Sensoji Temple, the Nakamise-dōri shopping arcade, and the Golden Poo. Nearby is the Ueno area, including the Ameyoko market. A perfect spot to shop for traditional gifts and see a great Buddhist temple. Another major attraction of the city is the Meiji Shrine, located in Shibuya. Tokyo is a unique city that has something for everyone, busy shopping areas, famous nightlife, historical sights, quiet parks, and amazing scenery.

Bővebb információ

Tokyo Grand Hotel

70%
  • A központtól 3,4 km-re van
  • Shiba, minato-ku, 2-5-2, Minato ku 105-0014
Ez az elragadó szálloda a következő helyen található: Tokyo City. Az alábbi szálláshelyen összesen 156 vendégszoba áll rendelkezésre a vendégek kényelméért: Tokyo Grand Hotel. A(z) Tokyo Grand Hotel 1991 évben lett teljesen renoválva. Ez a(z) Tokyo G...
  • Room MÁSFELES (1)

  • Csak szoba

  • 6 Éjszakák száma

02/07/2019ECONOMY

Tokió

Budapest

Japán
Tokyo Intl / 14:20
Air France AF 279 Air France
16ó 15p 1 átszállás - Charles De Gaulle (1ó 40p)
Magyarorszag
23:35 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Tokió utazás júniusban: repülőjeggyel, 4 csillagos hotellel
Tokió utazás júniusban: repülőjeggyel, 4 csillagos hotellel