Szicília, Taormina utazás tavasszal: repülőjegy és szállás

Szicília, Taormina utazás tavasszal: repülőjegy és szállás

Utazás Szicília egyik legszebb pontjára, Taorminába! Az ár tartalmazza a repülőjegyet, a kis kézipoggyászt és a szállást; nem tartalmazza a feladott poggyászt (a foglalás során hozzáadhatod) és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adót, amit előre nem szedhetünk be. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, másik dátumot és hotelt is választhatsz. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

Témák: Tengerpart Olaszország

Részletes útiterv

10/03/2020ECONOMY
Budapest
Taormina, Sicilia
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 17:00
Ryanair FR 6278 Ryanair
2ó 10p Közvetlen
Olaszország
19:10 Catania Fontanarossa
10/03/2020 14/03/2020

Taormina, Sicilia

A városról

Taormina is a charming hillside town on the east coast of Sicily, Italy and is one of the island's main tourist resorts. Taormina has been a very popular tourist destination since the 19th century. It has popular beaches (accessible via an aerial tramway) on the Ionian Sea, which is remarkably warm and has a high salt content. Since the opening of the first hotel in 1874, Taormina has become one of the world top tourist destinations where visitors can experience a perfect combination of old times charming atmosphere, preservation of history and culture, an elegant and lively way of life to be enjoyed in relaxing walks through the old town pedestrian areas. The tourist has a lot to do and see: top level art performances at the Greek theatre, several painting exhibitions held in local palazzi and churches, fine elegant shopping along the famous “Corso Umberto” with its classical music coffees and pastry shops. Or visiting local art museums, taking naturalistic walks in the surrounding countryside, golfing at the nearby 18-holes green, enjoying the fantastic beaches at easy reach, where the mild Mediterranean climate allows to practice all water sports as swimming, scuba diving, sailing, windsurfing, or just sunbathing for nearly eight months a year and even more.

Bővebb információ

Baia Azzurra

80%
  • A központtól 1,4 km-re van
  • Via nazionale, 240, Taormina 98039
Ez a kedves szálloda itt található: Taormina Area. Összesen 49 szoba szolgálja a vendégek kényelmét. A(z)Baia Azzurra-t ebben az évben építették: 1964. Ez az épület ideális a produktív itt-tartózkodáshoz, köszönhetően az egész területen elérhető inte...
Bővebb információ
  • Standard Not Refundable (1)

  • Csak szoba

  • 4 éjszaka

14/03/2020ECONOMY
Taormina, Sicilia
Budapest
Olaszország
Catania Fontanarossa / 19:35
Ryanair FR 6279 Ryanair
2ó 15p Közvetlen
Magyarorszag
21:50 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Szicília, Taormina utazás tavasszal: repülőjegy és szállás
Szicília, Taormina utazás tavasszal: repülőjegy és szállás