Nápoly-Róma körutazás

Nápoly-Róma körutazás

Az ár tartalmazza a repülőjegyet, repülőtéri illetéket, a kézipoggyászt, a Nápoly-Róma buszjegyet és a szállásokat reggelivel; nem tartalmazza a feladott poggyászt és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adót, melyet előre nem kérhetünk be. Javaslunk neked egy hotelt és az utazás időpontját, de a következő lépésekben megváltoztathatod a dátumokat, az utasok számát, a repülőjáratokat, a szállodát is.

Témák: Olaszország Városlátogatás

Részletes útiterv

20/06/2019ECONOMY

Budapest

Nápoly

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 15:20
Ryanair FR 4090 Ryanair
1ó 40p Közvetlen
Olaszország
17:00 Capodichino
20/06/2019 23/06/2019

Nápoly

A városról

Dél-Olaszország központján sokan csak átrohannak az Amalfi-part híres üdülőhelyei felé, pedig Nápolynál kevés szórakoztatóbb helyet találni Európában. Aki értékeli a kulináris élményeket, vevő a vidám káoszra, a legkeskenyebb kanyarokban is száguldó Vespákra és a zsúfolt tereket átitató piaci hangulatra, egészen biztosan megtalálja itt a számítását. De mindez csak Nápoly egyik arca. A város sziklás tengerpartja és elegáns parti sétánya békés napozásra és sétákra kiváló terep – szinte bármikor, hiszen az átlaghőmérséklet pedig még a hidegebb hónapokban is gyakran húsz fok körül van. A luxusbutikokkal teli, pompás Vomero negyedből, ahogy a dimbes-dombos belváros más magaslatairól is jól látható a Vezúv, a világtörténelem egyik legismertebb, mai napig működő vulkánja. Ide néhány euróért, egy óra alatt kirepít a Cicumvesuviana nevű elővárosi vasút, és innen érhető el Pompei híres romvárosa is: a kirándulás már a Nápolyi-öböl mesés látványáért is megéri.

Bővebb információ

Ferdinando II

71%
  • A központtól 1,1 km-re van
  • Piazza carlo iii, 59, Napoles 80137
Ez a luxusszálloda kényelmes helyen működik 1,5 km-re a Napoli Centrale pályaudvartól és egy rövid sétára a Botanikus Kerttől. Nápoly Capodichino repülőtere 3,4 km-re található. Az épületben számos létesítmény és magas színvonalú szolgáltatás vehető...
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • szoba reggeli

  • 3 Éjszakák száma

23/06/2019ECONOMY

Nápoly

Róma

Olaszország
Naples / 09:15
FlixBus Italia S.r.l. FLIXITAL FlixBus Italia S.r.l.
2ó 30p Közvetlen
Olaszország
11:45 Rome Anagnina
23/06/2019 26/06/2019

Róma

A városról

A város, amelynek minden pontján egyszerre van jelen az új és a régi. Akár három napod, akár három heted van rá, Róma, amelyet a világ legnagyobb szabadtéri múzeumaként is emlegetnek, tökéletes választás. Annyi szépséget tartogat, hogy még a legfelkészültebb látogatókat is meglepetések sora éri. A Vatikán, a Trevi-kút, a Spanyol-lépcső, a Colosseum, az Angyalvár városa ugyanis jóval több lenyűgöző műemlékek sokaságánál. Érdemes céltalanul csavarogni a színes kis utcák, piazzák között, csatlakozni a helyiekhez egy jó kávéra és sütire, végigkóstolni a pizzeriák kínálatát, és csak szemlélni a vidám forgatagot. Egy római vakációnál mindmáig kevés dolog romantikusabb: biztos lehetsz benne, hogy egy pillanatig sem fogsz unatkozni, és amint hazaértél, már fordulnál is vissza az örök városba.

Bővebb információ

Champagne Garden

50%
  • A központtól 4,1 km-re van
  • Via vittorio bachelet, 4, Rome 185
Ez a kedves szálloda a következő helyen található: Termini Railway Station. A város központjától alig 900 méterre található szálloda minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. Az utazók számára 400 méteren belül elérhető a közlekedési hálóz...
  • Twin room (1)

  • szoba reggeli

  • 3 Éjszakák száma

26/06/2019ECONOMY

Róma

Budapest

Olaszország
Ciampino / 17:05
Ryanair FR 8418 Ryanair
1ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
18:45 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Nápoly-Róma körutazás
Nápoly-Róma körutazás