Nápoly-Róma körutazás

Nápoly-Róma körutazás

Az ár tartalmazza a repülőjegyet illetékkel, kis kézipoggyásszal, a Nápoly-Róma buszjegyet és a szállásokat; nem tartalmazza a feladott poggyászt és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adót, melyet előre nem kérhetünk be. Javaslunk neked egy hotelt és az utazás időpontját, de a következő lépésekben megváltoztathatod a dátumokat, az utasok számát, a repülőjáratokat, a szállodát is.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Témák: Olaszország Városlátogatás

Részletes útiterv

03/03/2020ECONOMY
Budapest
Nápoly
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:30
Ryanair FR 4090 Ryanair
1ó 40p Közvetlen
Olaszország
08:10 Capodichino
03/03/2020 06/03/2020

Nápoly

A városról

Dél-Olaszország központján sokan csak átrohannak az Amalfi-part híres üdülőhelyei felé, pedig Nápolynál kevés szórakoztatóbb helyet találni Európában. Aki értékeli a kulináris élményeket, vevő a vidám káoszra, a legkeskenyebb kanyarokban is száguldó Vespákra és a zsúfolt tereket átitató piaci hangulatra, egészen biztosan megtalálja itt a számítását. De mindez csak Nápoly egyik arca. A város sziklás tengerpartja és elegáns parti sétánya békés napozásra és sétákra kiváló terep – szinte bármikor, hiszen az átlaghőmérséklet pedig még a hidegebb hónapokban is gyakran húsz fok körül van. A luxusbutikokkal teli, pompás Vomero negyedből, ahogy a dimbes-dombos belváros más magaslatairól is jól látható a Vezúv, a világtörténelem egyik legismertebb, mai napig működő vulkánja. Ide néhány euróért, egy óra alatt kirepít a Cicumvesuviana nevű elővárosi vasút, és innen érhető el Pompei híres romvárosa is: a kirándulás már a Nápolyi-öböl mesés látványáért is megéri.

Bővebb információ

Art Suite Principe Umberto

77%
  • A központtól 0,3 km-re van
  • Piazza principe umberto, 35, Naples 80132
It is located in an historical building, with painted rooms, in a area where you can be easily connected with any other part of the city because we are very close to: Central Station and Subway, Trolley, special trains for Sorrento's coast, and airpo...
Bővebb információ
  • DOUBLE SUPERIOR (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

06/03/2020ECONOMY
Nápoly
Róma
Olaszország
Capodichino / 11:10
Alitalia AZ 1264 Alitalia
0ó 55p Közvetlen
Olaszország
12:05 Fiumicino
06/03/2020 09/03/2020

Róma

A városról

A város, amelynek minden pontján egyszerre van jelen az új és a régi. Akár három napod, akár három heted van rá, Róma, amelyet a világ legnagyobb szabadtéri múzeumaként is emlegetnek, tökéletes választás. Annyi szépséget tartogat, hogy még a legfelkészültebb látogatókat is meglepetések sora éri. A Vatikán, a Trevi-kút, a Spanyol-lépcső, a Colosseum, az Angyalvár városa ugyanis jóval több lenyűgöző műemlékek sokaságánál. Érdemes céltalanul csavarogni a színes kis utcák, piazzák között, csatlakozni a helyiekhez egy jó kávéra és sütire, végigkóstolni a pizzeriák kínálatát, és csak szemlélni a vidám forgatagot. Egy római vakációnál mindmáig kevés dolog romantikusabb: biztos lehetsz benne, hogy egy pillanatig sem fogsz unatkozni, és amint hazaértél, már fordulnál is vissza az örök városba.

Bővebb információ

Ponte Bianco Hotel & Residence

68%
  • A központtól 2,8 km-re van
  • Via f. cornaro, 19, Roma
Ez a helyi Ponte Bianco Hotel & Residence Róma Monteverde környékén helyezkedik el, ahonnan egy 4 preces autóútra esik Bambino Gesu Kórház, ill. 6 percesre Circus Maximus helyszíne. Ez a helyi hotel kb. 4 km-re található Campo de' Fiori, ill. 4 km-r...
Bővebb információ
  • Standard not refundable only bed (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

09/03/2020ECONOMY
Róma
Budapest
Olaszország
Ciampino / 08:45
Ryanair FR 8418 Ryanair
1ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
10:25 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Nápoly-Róma körutazás
Nápoly-Róma körutazás