Nápoly-Róma körutazás

Nápoly-Róma körutazás

Az ár tartalmazza a repülőjegyet, repülőtéri illetéket, a kézipoggyászt, a Nápoly-Róma buszjegyet és a szállásokat reggelivel; nem tartalmazza a feladott poggyászt és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adót, melyet előre nem kérhetünk be. Javaslunk neked egy hotelt és az utazás időpontját, de a következő lépésekben megváltoztathatod a dátumokat, az utasok számát, a repülőjáratokat, a szállodát is.

 • Témák:

Részletes útiterv

09/05/2019ECONOMY

Budapest

Nápoly

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 15:20
Ryanair FR 4090 Ryanair
1ó 40p Közvetlen
Olaszország
17:00 Capodichino
09/05/2019 12/05/2019

Nápoly

A városról

Dél-Olaszország központján sokan csak átrohannak az Amalfi-part híres üdülőhelyei felé, pedig Nápolynál kevés szórakoztatóbb helyet találni Európában. Aki értékeli a kulináris élményeket, vevő a vidám káoszra, a legkeskenyebb kanyarokban is száguldó Vespákra és a zsúfolt tereket átitató piaci hangulatra, egészen biztosan megtalálja itt a számítását. De mindez csak Nápoly egyik arca. A város sziklás tengerpartja és elegáns parti sétánya békés napozásra és sétákra kiváló terep – szinte bármikor, hiszen az átlaghőmérséklet pedig még a hidegebb hónapokban is gyakran húsz fok körül van. A luxusbutikokkal teli, pompás Vomero negyedből, ahogy a dimbes-dombos belváros más magaslatairól is jól látható a Vezúv, a világtörténelem egyik legismertebb, mai napig működő vulkánja. Ide néhány euróért, egy óra alatt kirepít a Cicumvesuviana nevű elővárosi vasút, és innen érhető el Pompei híres romvárosa is: a kirándulás már a Nápolyi-öböl mesés látványáért is megéri.

Bővebb információ

Millennium Gold

60%
 • A központtól 2,7 km-re van
 • Viale comandante umberto maddalena, 192, Naples (napoli) 80144
Ez a szálloda kényelmes környezetben található Nápolyban. A szálloda mindössze 2 percnyi autóútra van Nápoly Capodichino repülőterétől. A vendégek rövid távolságra lesznek a sok látnivalóhoz, amelyet ez a kulturális város kínál. A városközpont csupán...
 • Két külön ágy vagy franciaágy STANDARD (1)

 • Csak szoba

 • 3 Éjszakák száma

12/05/2019ECONOMY

Nápoly

Róma

Olaszország
Naples / 10:30
FlixBus Italia S.r.l. FLIXITAL FlixBus Italia S.r.l.
2ó 30p Közvetlen
Olaszország
13:00 Rome Anagnina
12/05/2019 15/05/2019

Róma

A városról

A város, amelynek minden pontján egyszerre van jelen az új és a régi. Akár három napod, akár három heted van rá, Róma, amelyet a világ legnagyobb szabadtéri múzeumaként is emlegetnek, tökéletes választás. Annyi szépséget tartogat, hogy még a legfelkészültebb látogatókat is meglepetések sora éri. A Vatikán, a Trevi-kút, a Spanyol-lépcső, a Colosseum, az Angyalvár városa ugyanis jóval több lenyűgöző műemlékek sokaságánál. Érdemes céltalanul csavarogni a színes kis utcák, piazzák között, csatlakozni a helyiekhez egy jó kávéra és sütire, végigkóstolni a pizzeriák kínálatát, és csak szemlélni a vidám forgatagot. Egy római vakációnál mindmáig kevés dolog romantikusabb: biztos lehetsz benne, hogy egy pillanatig sem fogsz unatkozni, és amint hazaértél, már fordulnál is vissza az örök városba.

Bővebb információ

Smooth Hotel Rome West

72%
 • A központtól 5,8 km-re van
 • Via aurelia, 619, Roma 00165
Ez a kedves szálloda megtalálható: Via Aurelia - Pineta Sacchetti. A város központjától 7. 0 kilométerre fekvő szálláshely egy sor helyi látványosságtól gyalogos távolságra van. Az utazók mindössze 2. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. Az ing...
 • DOUBLE (TWIN/DOUBLE) COZY (1)

 • szoba reggeli

 • 3 Éjszakák száma

15/05/2019ECONOMY

Róma

Budapest

Olaszország
Fiumicino / 14:15
Wizz Air W6 2340 Wizz Air
1ó 50p Közvetlen
Magyarorszag
16:05 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Nápoly-Róma körutazás
Nápoly-Róma körutazás