Nápoly-Róma körutazás

Nápoly-Róma körutazás

Az ár tartalmazza a repülőjegyet, repülőtéri illetéket, a kézipoggyászt, a Nápoly-Róma buszjegyet és a szállásokat; nem tartalmazza a feladott poggyászt és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adót, melyet előre nem kérhetünk be. Javaslunk neked egy hotelt és az utazás időpontját, de a következő lépésekben megváltoztathatod a dátumokat, az utasok számát, a repülőjáratokat, a szállodát is.

Témák: Olaszország Városlátogatás

Részletes útiterv

22/08/2019ECONOMY
Budapest
Nápoly
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 12:40
Wizz Air W6 2359 Wizz Air
1ó 40p Közvetlen
Olaszország
14:20 Capodichino
22/08/2019 25/08/2019

Nápoly

A városról

Dél-Olaszország központján sokan csak átrohannak az Amalfi-part híres üdülőhelyei felé, pedig Nápolynál kevés szórakoztatóbb helyet találni Európában. Aki értékeli a kulináris élményeket, vevő a vidám káoszra, a legkeskenyebb kanyarokban is száguldó Vespákra és a zsúfolt tereket átitató piaci hangulatra, egészen biztosan megtalálja itt a számítását. De mindez csak Nápoly egyik arca. A város sziklás tengerpartja és elegáns parti sétánya békés napozásra és sétákra kiváló terep – szinte bármikor, hiszen az átlaghőmérséklet pedig még a hidegebb hónapokban is gyakran húsz fok körül van. A luxusbutikokkal teli, pompás Vomero negyedből, ahogy a dimbes-dombos belváros más magaslatairól is jól látható a Vezúv, a világtörténelem egyik legismertebb, mai napig működő vulkánja. Ide néhány euróért, egy óra alatt kirepít a Cicumvesuviana nevű elővárosi vasút, és innen érhető el Pompei híres romvárosa is: a kirándulás már a Nápolyi-öböl mesés látványáért is megéri.

Bővebb információ

Serius

78%
  • A központtól 6,4 km-re van
  • Viale di augusto, 74, Naples 80125
Ez az elragadó szálloda alább található: Naples. A város központjától 2. 0 kilométerre fekvő szálloda egy sor helyi látványosságtól gyalogos távolságra van. A szálláshely mindössze 500 méterre található a legközelebbi golfpályától, mely így könnyen e...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • szoba reggeli

  • 3 Éjszakák száma

25/08/2019ECONOMY
Nápoly
Róma
Olaszország
Naples / 09:15
FlixBus Italia S.r.l. FLIXITAL FlixBus Italia S.r.l.
2ó 30p Közvetlen
Olaszország
11:45 Rome Anagnina
25/08/2019 28/08/2019

Róma

A városról

A város, amelynek minden pontján egyszerre van jelen az új és a régi. Akár három napod, akár három heted van rá, Róma, amelyet a világ legnagyobb szabadtéri múzeumaként is emlegetnek, tökéletes választás. Annyi szépséget tartogat, hogy még a legfelkészültebb látogatókat is meglepetések sora éri. A Vatikán, a Trevi-kút, a Spanyol-lépcső, a Colosseum, az Angyalvár városa ugyanis jóval több lenyűgöző műemlékek sokaságánál. Érdemes céltalanul csavarogni a színes kis utcák, piazzák között, csatlakozni a helyiekhez egy jó kávéra és sütire, végigkóstolni a pizzeriák kínálatát, és csak szemlélni a vidám forgatagot. Egy római vakációnál mindmáig kevés dolog romantikusabb: biztos lehetsz benne, hogy egy pillanatig sem fogsz unatkozni, és amint hazaértél, már fordulnál is vissza az örök városba.

Bővebb információ

Marc Aurelio

70%
  • A központtól 5,0 km-re van
  • Via gregorio xi, 141, Rome 00166
Marc' Aurelio is a comfortable, well equipped hotel set in a tranquil residential area near the Vatican City, conveniently connected with the historic city centre. The hotel is located close to metro station Cornelia, on line A (red line). From Corn...
Bővebb információ
  • Két külön ágy vagy franciaágy STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 3 Éjszakák száma

28/08/2019ECONOMY
Róma
Budapest
Olaszország
Fiumicino / 22:15
Wizz Air W6 2342 Wizz Air
1ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
23:55 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Nápoly-Róma körutazás
Nápoly-Róma körutazás