Nápoly-Róma körutazás

Nápoly-Róma körutazás

Az ár tartalmazza a repülőjegyet, repülőtéri illetéket, a kézipoggyászt, a Nápoly-Róma buszjegyet és a szállásokat; nem tartalmazza a feladott poggyászt és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adót, melyet előre nem kérhetünk be. Javaslunk neked egy hotelt és az utazás időpontját, de a következő lépésekben megváltoztathatod a dátumokat, az utasok számát, a repülőjáratokat, a szállodát is.

Témák: Olaszország Városlátogatás

Részletes útiterv

05/11/2019ECONOMY
Budapest
Nápoly
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:30
Ryanair FR 4090 Ryanair
1ó 40p Közvetlen
Olaszország
08:10 Capodichino
05/11/2019 08/11/2019

Nápoly

A városról

Dél-Olaszország központján sokan csak átrohannak az Amalfi-part híres üdülőhelyei felé, pedig Nápolynál kevés szórakoztatóbb helyet találni Európában. Aki értékeli a kulináris élményeket, vevő a vidám káoszra, a legkeskenyebb kanyarokban is száguldó Vespákra és a zsúfolt tereket átitató piaci hangulatra, egészen biztosan megtalálja itt a számítását. De mindez csak Nápoly egyik arca. A város sziklás tengerpartja és elegáns parti sétánya békés napozásra és sétákra kiváló terep – szinte bármikor, hiszen az átlaghőmérséklet pedig még a hidegebb hónapokban is gyakran húsz fok körül van. A luxusbutikokkal teli, pompás Vomero negyedből, ahogy a dimbes-dombos belváros más magaslatairól is jól látható a Vezúv, a világtörténelem egyik legismertebb, mai napig működő vulkánja. Ide néhány euróért, egy óra alatt kirepít a Cicumvesuviana nevű elővárosi vasút, és innen érhető el Pompei híres romvárosa is: a kirándulás már a Nápolyi-öböl mesés látványáért is megéri.

Bővebb információ

Art Suite Principe Umberto

77%
  • A központtól 0,3 km-re van
  • Piazza principe umberto, 35, Napoles 80132
It is located in an historical building, with painted rooms, in a area where you can be easily connected with any other part of the city because we are very close to: Central Station and Subway, Trolley, special trains for Sorrento's coast, and airpo...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS KLASSZIKUS STÍLUSÚ (1)

  • szoba reggeli

  • 3 éjszaka

08/11/2019ECONOMY
Nápoly
Róma
Olaszország
Naples / 10:30
FlixBus Italia S.r.l. FLIXITAL FlixBus Italia S.r.l.
2ó 30p Közvetlen
Olaszország
13:00 Rome Anagnina
08/11/2019 11/11/2019

Róma

A városról

A város, amelynek minden pontján egyszerre van jelen az új és a régi. Akár három napod, akár három heted van rá, Róma, amelyet a világ legnagyobb szabadtéri múzeumaként is emlegetnek, tökéletes választás. Annyi szépséget tartogat, hogy még a legfelkészültebb látogatókat is meglepetések sora éri. A Vatikán, a Trevi-kút, a Spanyol-lépcső, a Colosseum, az Angyalvár városa ugyanis jóval több lenyűgöző műemlékek sokaságánál. Érdemes céltalanul csavarogni a színes kis utcák, piazzák között, csatlakozni a helyiekhez egy jó kávéra és sütire, végigkóstolni a pizzeriák kínálatát, és csak szemlélni a vidám forgatagot. Egy római vakációnál mindmáig kevés dolog romantikusabb: biztos lehetsz benne, hogy egy pillanatig sem fogsz unatkozni, és amint hazaértél, már fordulnál is vissza az örök városba.

Bővebb információ

San Giusto

62%
  • A központtól 4,2 km-re van
  • Piazza bologna, 58, Rome 00162
Ez a kedves szálloda itt létesült: Piazza Bologna. A város központjától alig 1000 méterre épült létesítmény minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. Az utazók mindössze 3. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. A létesítmény 70 kényel...
Bővebb információ
  • DOUBLE ROOM (1)

  • szoba reggeli

  • 3 éjszaka

11/11/2019ECONOMY
Róma
Budapest
Olaszország
Ciampino / 07:15
Ryanair FR 8246 Ryanair
1ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
08:55 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Nápoly-Róma körutazás
Nápoly-Róma körutazás