Kezdőlap
Nápoly-Róma körutazás

Nápoly-Róma körutazás

Az ár tartalmazza a repülőjegyet illetékkel, kis kézipoggyásszal, a Nápoly-Róma buszjegyet és a szállásokat; nem tartalmazza a feladott poggyászt és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adót, melyet előre nem kérhetünk be. Javaslunk neked egy hotelt és az utazás időpontját, de a következő lépésekben megváltoztathatod a dátumokat, az utasok számát, a repülőjáratokat, a szállodát is.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Témák: Olaszország Városlátogatás

Részletes útiterv

24/03/2020 ECONOMY
Budapest
Nápoly
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:30
Ryanair FR 4090 Ryanair
1ó 40p 0 PC Közvetlen
Olaszország
08:10 Capodichino
24/03/2020 27/03/2020

Nápoly

A városról

Dél-Olaszország központján sokan csak átrohannak az Amalfi-part híres üdülőhelyei felé, pedig Nápolynál kevés szórakoztatóbb helyet találni Európában. Aki értékeli a kulináris élményeket, vevő a vidám káoszra, a legkeskenyebb kanyarokban is száguldó Vespákra és a zsúfolt tereket átitató piaci hangulatra, egészen biztosan megtalálja itt a számítását. De mindez csak Nápoly egyik arca. A város sziklás tengerpartja és elegáns parti sétánya békés napozásra és sétákra kiváló terep – szinte bármikor, hiszen az átlaghőmérséklet pedig még a hidegebb hónapokban is gyakran húsz fok körül van. A luxusbutikokkal teli, pompás Vomero negyedből, ahogy a dimbes-dombos belváros más magaslatairól is jól látható a Vezúv, a világtörténelem egyik legismertebb, mai napig működő vulkánja. Ide néhány euróért, egy óra alatt kirepít a Cicumvesuviana nevű elővárosi vasút, és innen érhető el Pompei híres romvárosa is: a kirándulás már a Nápolyi-öböl mesés látványáért is megéri.

Bővebb információ

Hotel Suite Esedra

79%
  • A központtól 0,4 km-re van
  • Via a. cantani, 12, Napoli 80133
Ha biztosan Nápoly egy központi pontján szeretnél megszállni, ez a helyi Hotel Suite Esedra tökéletes lesz számodra, mivel egy 3 perces sétára esik Spaccanapoli vagy 10 percesre Nápolyi II. Frigyes Egyetem helyszíneitől. Ez a helyi 4 csillagos hotel...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS ECONOMY (1)

  • szoba reggeli

  • 3 éjszaka

27/03/2020 ECONOMY
Nápoly
Róma
Olaszország
Capodichino / 06:35
Alitalia AZ 1268 Alitalia
50p 0 PC Közvetlen
Olaszország
07:25 Fiumicino
27/03/2020 30/03/2020

Róma

A városról

A város, amelynek minden pontján egyszerre van jelen az új és a régi. Akár három napod, akár három heted van rá, Róma, amelyet a világ legnagyobb szabadtéri múzeumaként is emlegetnek, tökéletes választás. Annyi szépséget tartogat, hogy még a legfelkészültebb látogatókat is meglepetések sora éri. A Vatikán, a Trevi-kút, a Spanyol-lépcső, a Colosseum, az Angyalvár városa ugyanis jóval több lenyűgöző műemlékek sokaságánál. Érdemes céltalanul csavarogni a színes kis utcák, piazzák között, csatlakozni a helyiekhez egy jó kávéra és sütire, végigkóstolni a pizzeriák kínálatát, és csak szemlélni a vidám forgatagot. Egy római vakációnál mindmáig kevés dolog romantikusabb: biztos lehetsz benne, hogy egy pillanatig sem fogsz unatkozni, és amint hazaértél, már fordulnál is vissza az örök városba.

Bővebb információ

Hotel Regent

73%
  • A központtól 3,5 km-re van
  • Via filippo civinini 46 a, Roma 00197
Ez a helyi Hotel Regent Róma Quartiere III Pinciano környékén helyezkedik el, ahonnan egy kb. 5 perces autóútra esik Villa Borghese vagy Pincio. Ez a helyi 4 csillagos hotel kb. 2,5 km-re található Borghese Galéria, ill. 3,4 km-re Piazza del Popolo...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • szoba reggeli

  • 3 éjszaka

30/03/2020 ECONOMY
Róma
Budapest
Olaszország
Ciampino / 07:45
Ryanair FR 6516 Ryanair
1ó 40p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
09:25 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Nápoly-Róma körutazás
Nápoly-Róma körutazás