Pisa, Toszkána nyáron: utazás repülővel és szállás reggelivel

Pisa, Toszkána nyáron: utazás repülővel és szállás reggelivel

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, másik dátumot és hotelt is választhatsz. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

  • Témák:

Részletes útiterv

22/07/2019ECONOMY

Budapest

Pisa

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 19:15
Ryanair FR 5023 Ryanair
1ó 45p Közvetlen
Olaszország
21:00 Pisa
22/07/2019 26/07/2019

Pisa

A városról

Pisába a legtöbben csak a ferde toronyért és a dómért utaznak, pedig az Arno folyó partján fekvő város sokkel több, mint a világ legtöbbet fotózott tornyának otthona. Maga a város is remek program: középkori városközpontja, a folyó Lungarno nevű partja és hídjai, csodaszép műemlékei bőven kínálnak felfedezni valót. De Pisa remek bázis Toszkána bebarangolásához is: az elbűvölő Lucca a szomszédban található, és könnyen elérhető innen Firenze, Siena, San Gimignano és a romatikus Chianti borvidék is. Ha pedig mindez nem lenne elég: Pisától csak egy ugrás a tenger, és a lélegzetelállító Cinque Terre régió is csak egy óra vonatútra van.

Bővebb információ

Casa Betania

  • A központtól 2,7 km-re van
  • Via pungilupo, 25/a, Pisa 56124
Ez az elragadó szálloda alább található: Pisa. A vendégek számára 50 méteren belül elérhető a közlekedési hálózat, mely lehetővé teszi a környék felfedezését. Az ingatlan összesen 32 lakótéri egységgel rendelkezik. A kínált szolgáltatásokon és lehető...
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • szoba reggeli

  • 4 Éjszakák száma

26/07/2019ECONOMY

Pisa

Budapest

Olaszország
Pisa / 12:20
Ryanair FR 5024 Ryanair
1ó 45p Közvetlen
Magyarorszag
14:05 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Pisa, Toszkána nyáron: utazás repülővel és szállás reggelivel
Pisa, Toszkána nyáron: utazás repülővel és szállás reggelivel