Amszterdam utazás: szállás és repülőjegy

Amszterdam utazás: szállás és repülőjegy

Az ár tartalmazza a repülőjegyet illetékkel, a kézipoggyászt és a szállást; nem tartalmazza a feladott poggyászt (a foglalás során hozzáadhatod) és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adót, melyet előre nem kérhetünk be. A beontrips.com oldalon a világ bármely tájára egyszerűen, gyorsan és biztonságosan foglalhatsz utazást. Javaslunk neked egy hotelt és az utazás időpontját, de a következő lépésekben megváltoztathatod a dátumokat, az utasok számát, a repülőjáratokat, a szállodát is.

Témák: Télen Városlátogatás Hosszú hétvége

Részletes útiterv

07/09/2019ECONOMY

Budapest

Amszterdam

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 19:50
easyJet U2 7916 easyJet
2ó 20p Közvetlen
Hollandia
22:10 Schiphol
07/09/2019 10/09/2019

Amszterdam

A városról

Amszterdam mindig jó ötlet. Jobb időben mintha az egész város kiköltözne az utcára: a csatornapartok és a város idilli parkjai azonnal megtelnek piknikező, kávézgató, sütögető polgárokkal és turistákkal: itt egyebek mellett legális a szabad téri barbecue is. Ha pedig kicsit rosszabbra fordul az idő, várnak a pompás – az elmúlt években teljesen felújított és 21. századi igényekre szabott – múzeumok, mint a Rijksmuseum vagy a Van Gogh Múzeum, az izgalmas modern galériák, a szebbnél szebb kis üzletek és persze a kihagyhatatlan virágpiac. Bár a holland konyha nem szolgál sok említésre méltóval, palacsintában nagyon jók; a híres hétvégi piacon, a Albert Cuypmarkton pedig még a frissen készült, ropogós stroopwafelt is megkóstolhatod. A város komoly kozmopolita hagyományainak köszönhetően pedig remek egzotikus éttermek és büfék, elegáns és trendi kávézók és bisztrók várnak a kizárólag Hollandiában elképzelhető coffee shopok mellett.

Bővebb információ

Dutch Design Hotel Artemis

83%
  • A központtól 5,7 km-re van
  • John m. keynesplein, 2, Amsterdam 1066 EP
Ez a meleg közösségnek ideális választást kínáló, kedves szálloda alább található: Amsterdam. Az alábbi szálláshely összesen 256 vendégszobával rendelkezik: Dutch Design Hotel Artemis. A szálláshelyet a(z) 2005. évben alapították meg. A helyszínen ve...
  • KÉTÁGYAS SUPERIOR (1)

  • Csak szoba

  • 3 Éjszakák száma

10/09/2019ECONOMY

Amszterdam

Budapest

Hollandia
Schiphol / 07:10
easyJet U2 7915 easyJet
2ó 10p Közvetlen
Magyarorszag
09:20 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Amszterdam utazás: szállás és repülőjegy
Amszterdam utazás: szállás és repülőjegy