Amszterdam utazás: szállás és repülőjegy

Amszterdam utazás: szállás és repülőjegy

Az ár tartalmazza a repülőjegyet illetékkel, a kézipoggyászt és a szállást; nem tartalmazza a feladott poggyászt (a foglalás során hozzáadhatod) és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adót, melyet előre nem kérhetünk be. A beontrips.com oldalon a világ bármely tájára egyszerűen, gyorsan és biztonságosan foglalhatsz utazást. Javaslunk neked egy hotelt és az utazás időpontját, de a következő lépésekben megváltoztathatod a dátumokat, az utasok számát, a repülőjáratokat, a szállodát is.

  • Témák:

Részletes útiterv

21/09/2019ECONOMY

Budapest

Amszterdam

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 19:50
easyJet U2 7916 easyJet
2ó 20p Közvetlen
Hollandia
22:10 Schiphol
21/09/2019 24/09/2019

Amszterdam

A városról

Amszterdam mindig jó ötlet. Jobb időben mintha az egész város kiköltözne az utcára: a csatornapartok és a város idilli parkjai azonnal megtelnek piknikező, kávézgató, sütögető polgárokkal és turistákkal: itt egyebek mellett legális a szabad téri barbecue is. Ha pedig kicsit rosszabbra fordul az idő, várnak a pompás – az elmúlt években teljesen felújított és 21. századi igényekre szabott – múzeumok, mint a Rijksmuseum vagy a Van Gogh Múzeum, az izgalmas modern galériák, a szebbnél szebb kis üzletek és persze a kihagyhatatlan virágpiac. Bár a holland konyha nem szolgál sok említésre méltóval, palacsintában nagyon jók; a híres hétvégi piacon, a Albert Cuypmarkton pedig még a frissen készült, ropogós stroopwafelt is megkóstolhatod. A város komoly kozmopolita hagyományainak köszönhetően pedig remek egzotikus éttermek és büfék, elegáns és trendi kávézók és bisztrók várnak a kizárólag Hollandiában elképzelhető coffee shopok mellett.

Bővebb információ

Hotel ibis budget Amsterdam Zaandam

78%
  • A központtól 7,5 km-re van
  • Pieter lieftinckweg 10, Zaandam 1505 HX
Located in Zaandam, Hotel ibis budget Amsterdam Zaandam is close to Czar Peter House and NDSM Werf. This hotel is within the vicinity of Zaans Museum and Zaanse Schans.Rooms Make yourself at home in one of the 93 air-conditioned rooms featuring fla...
  • Triple Bed - 1 Double with 1 Bunk Bed (1)

  • Csak szoba

  • 3 Éjszakák száma

24/09/2019ECONOMY

Amszterdam

Budapest

Hollandia
Schiphol / 07:10
easyJet U2 7915 easyJet
2ó 10p Közvetlen
Magyarorszag
09:20 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Amszterdam utazás: szállás és repülőjegy
Amszterdam utazás: szállás és repülőjegy