Amszterdam utazás: szállás és repülőjegy

Amszterdam utazás: szállás és repülőjegy

Az ár tartalmazza a repülőjegyet illetékkel, a kézipoggyászt és a szállást; nem tartalmazza a feladott poggyászt (a foglalás során hozzáadhatod) és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adót, melyet előre nem kérhetünk be. A beontrips.com oldalon a világ bármely tájára egyszerűen, gyorsan és biztonságosan foglalhatsz utazást. Javaslunk neked egy hotelt és az utazás időpontját, de a következő lépésekben megváltoztathatod a dátumokat, az utasok számát, a repülőjáratokat, a szállodát is.

Témák: Városlátogatás

Részletes útiterv

28/02/2020ECONOMY
Budapest
Amszterdam
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 12:25
easyJet U2 7916 easyJet
2ó 15p Közvetlen
Hollandia
14:40 Schiphol
28/02/2020 02/03/2020

Amszterdam

A városról

Amszterdam mindig jó ötlet. Jobb időben mintha az egész város kiköltözne az utcára: a csatornapartok és a város idilli parkjai azonnal megtelnek piknikező, kávézgató, sütögető polgárokkal és turistákkal: itt egyebek mellett legális a szabad téri barbecue is. Ha pedig kicsit rosszabbra fordul az idő, várnak a pompás – az elmúlt években teljesen felújított és 21. századi igényekre szabott – múzeumok, mint a Rijksmuseum vagy a Van Gogh Múzeum, az izgalmas modern galériák, a szebbnél szebb kis üzletek és persze a kihagyhatatlan virágpiac. Bár a holland konyha nem szolgál sok említésre méltóval, palacsintában nagyon jók; a híres hétvégi piacon, a Albert Cuypmarkton pedig még a frissen készült, ropogós stroopwafelt is megkóstolhatod. A város komoly kozmopolita hagyományainak köszönhetően pedig remek egzotikus éttermek és büfék, elegáns és trendi kávézók és bisztrók várnak a kizárólag Hollandiában elképzelhető coffee shopok mellett.

Bővebb információ

Bastion Hotel Amsterdam Noord

70%
  • A központtól 3,7 km-re van
  • Rode kruistraat, 28, Amsterdam 1025KN
Ez az elragadó szálloda alább található: Amsterdam. A város központjától alig 6. 0 kilométerre épült szálloda minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A vendégek számára 270 méteren belül elérhető a közlekedési hálózat, mely lehetővé tesz...
Bővebb információ
  • SZOBA KÉT KÜLÖN ÁGGYAL KOMFORT (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

02/03/2020ECONOMY
Amszterdam
Budapest
Hollandia
Schiphol / 08:15
easyJet U2 7915 easyJet
2ó 10p Közvetlen
Magyarorszag
10:25 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Amszterdam utazás: szállás és repülőjegy
Amszterdam utazás: szállás és repülőjegy