Amszterdam hosszú hétvége: szállás és repülőjegy

Amszterdam hosszú hétvége: szállás és repülőjegy

Az ár tartalmazza a repülőjegyet illetékkel, a kézipoggyászt és a szállást; nem tartalmazza a feladott poggyászt (a foglalás során hozzáadhatod) és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adót, melyet előre nem kérhetünk be.Nálunk egyszerűen, gyorsan és biztonságosan foglalhatsz utazást a világ bármely tájára. Javaslunk neked egy hotelt és az utazás időpontját, de a következő lépésekben megváltoztathatod a dátumokat, az utasok számát, a repülőjáratokat, a szállodát is. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Témák: Városlátogatás

Részletes útiterv

22/03/2020ECONOMY
Budapest
Amszterdam
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 11:10
easyJet U2 7916 easyJet
2ó 15p Közvetlen
Hollandia
13:25 Schiphol
22/03/2020 25/03/2020

Amszterdam

A városról

Amszterdam mindig jó ötlet. Jobb időben mintha az egész város kiköltözne az utcára: a csatornapartok és a város idilli parkjai azonnal megtelnek piknikező, kávézgató, sütögető polgárokkal és turistákkal: itt egyebek mellett legális a szabad téri barbecue is. Ha pedig kicsit rosszabbra fordul az idő, várnak a pompás – az elmúlt években teljesen felújított és 21. századi igényekre szabott – múzeumok, mint a Rijksmuseum vagy a Van Gogh Múzeum, az izgalmas modern galériák, a szebbnél szebb kis üzletek és persze a kihagyhatatlan virágpiac. Bár a holland konyha nem szolgál sok említésre méltóval, palacsintában nagyon jók; a híres hétvégi piacon, a Albert Cuypmarkton pedig még a frissen készült, ropogós stroopwafelt is megkóstolhatod. A város komoly kozmopolita hagyományainak köszönhetően pedig remek egzotikus éttermek és büfék, elegáns és trendi kávézók és bisztrók várnak a kizárólag Hollandiában elképzelhető coffee shopok mellett.

Bővebb információ

Dutch Design Hotel Artemis

80%
  • A központtól 5,7 km-re van
  • John m. keynesplein 2, Amsterdam 1066 EP
Amszterdam (Slotervaart) egy jó elhelyezkedésű pontján található ez a helyi Dutch Design Hotel Artemis, mely egy 15 perces autóútra található olyan helyektől, mint pl. World Fashion Centre (divatközpont és áruház) vagy RAI Kiállítási és Kongresszusi...
Bővebb információ
  • SZOBA KÉT KÜLÖN ÁGGYAL SUPERIOR (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

25/03/2020ECONOMY
Amszterdam
Budapest
Hollandia
Schiphol / 13:30
easyJet U2 7915 easyJet
2ó 10p Közvetlen
Magyarorszag
15:40 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Amszterdam hosszú hétvége: szállás és repülőjegy
Amszterdam hosszú hétvége: szállás és repülőjegy