Utószezoni nyaralás Máltán

Utószezoni nyaralás Máltán

Málta októberben. Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, másik dátumot és hotelt is választhatsz. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.
Témák: Tengerpart

Részletes útiterv

07/10/2019ECONOMY
Budapest
Málta
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 14:10
Ryanair FR 2277 Ryanair
2ó 20p Közvetlen
Málta
16:30 Luqa
07/10/2019 12/10/2019

Málta

A városról

Málta Európa legnaposabb országa, és mivel éves nappali átlaghőmérséklete 23 fok körül mozog, egész évben remek célpontja a napimádóknak, a szörfösöknek és búvárkodóknak. Tévedés azonban azt hinni, hogy itt csak napozni lehet. Dingli meredeken a tengerbe zuhanó, hófehér sziklái vagy a –nemrégiben sajnos a tengerbe omlott – Azúr Ablak környéke remek túrázó helyek, a falakkal körbevett középkori óvárosok pedig itáliai hangulatot varázsolnak a szigetvilágba, ahol, köszönhetően a mediterrán kultúrák évezredes keveredésének, kifejezetten izgalmasan lehet enni-inni és bulizni is. A földközi-tengeri sziget a történelemrajongóknak is sokat tartogat: a világ legősibb templomaival büszkélkedhet, köztük olyanokkal, amelyek az egyiptomi piramisok előtt ezer évvel épültek. A legismertebbek, a Hipogeum, és a Hagar Quim építőinek pontos kiléte a mai napig megoldatlan rejtély, a legenda minden esetre óriásokkal hozza összefüggésbe őket. Málta szimbóluma a tradicionális, tarka halászhajó, a Luzzu, amelynek orrára Osiris szemeit festették. A hiedelem szerint ezek megvédik a halászokat a tengeren. Ha azonban autót bérelnél, hogy a saját tempódban fedezhesd fel a szigetet, készülj fel arra, hogy a brit uralom hagyatékaként a mai napig a „rossz” oldalon közlekednek.

Bővebb információ

The Bugibba Hotel

  • A központtól 8,6 km-re van
  • Tourist street, bugibba, san pawl il-baħar, na, San pawl il bahar SPB1025
Az új menedzsment alatt, a Bugibba legdélebbi részén, a tengertől, a tengerparti sétánytól és a Bugibba buszpályaudvartól rövid távolságra, a Bugibba Hotelt bárok, kocsmák, éttermek, bankok, Nemzeti Akvárium és számos szálloda és szálloda veszik körü...
Bővebb információ
  • TWIN NO BALCONY (1)

  • Csak szoba

  • 5 Éjszakák száma

12/10/2019ECONOMY
Málta
Budapest
Málta
Luqa / 15:40
Wizz Air W6 2496 Wizz Air
2ó 15p Közvetlen
Magyarorszag
17:55 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Utószezoni nyaralás Máltán
Utószezoni nyaralás Máltán