Norvégia, Bergen: 4 csillagos hotel reggelivel és repjegy

Norvégia, Bergen: 4 csillagos hotel reggelivel és repjegy

Bergen, ahol néhány nap alatt megismerhered Norvégia legjavát. Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

  • Témák:

Részletes útiterv

07/04/2019ECONOMY

Budapest

Bergen

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:35
Wizz Air W6 2419 Wizz Air
2ó 50p Közvetlen
Norvégia
09:25 Flesland
07/04/2019 10/04/2019

Bergen

A városról

A Norvégia nyugati partján fekvő, lélegzetelállító fjordok közé ékelt, dimbes-dombos Bergen az ország második legnagyobb városa; színpompás faházaival, kanyargós, macskaköves utcácskáival mégis inkább kisvárosiasnak tűnik. A 19. században Bergen volt a legnagyobb fából épült város Európában, és ezt az arcát mindmáig szépen őrzi legfelkapottabb negyede, a régi rakpart, azaz a Bryggen, amely ma a világörökség része. Bryggenen túl is nagy az élet. Indulj el a színes házakkal szegélyezett utcácskákon, és bolyongj a dombok között, utazz a város kompjaival, vagy próbáld ki a híres Fløibanen siklót, amelynek felső állomásáról lélegzetelállító panoráma nyílik az egész városra és a környező fjordokra, és emellett remek kirándulóhely is. Mindenképpen szánj egy-két napot túrázásra: fjordok, vízesések és égbe szökő sziklák között vezet a Norvégia dióhéjban (Norway in a nutshell) nevű híres útvonal, amely Bergenből indulva mutatja meg neked Norvégia legjavát.

Bővebb információ

Comfort Hotel Holberg

75%
  • A központtól 1,1 km-re van
  • Strandgaten, 190, Bergen 5004
Ez az elragadó szálloda itt található: Bergen. Az ingatlan összesen 149 otthonos lakegységgel rendelkezik. A létesítmény a közös helyiségekben Wi-Fi kapcsolattal is a vendégek rendelkezésére áll. Azok, akik nem kedvelik az állatokat, jól fogják itt é...
  • Room STANDARD (1)

  • szoba reggeli

  • 3 Éjszakák száma

10/04/2019ECONOMY

Bergen

Budapest

Norvégia
Flesland / 09:55
Wizz Air W6 2420 Wizz Air
2ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
12:35 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Norvégia, Bergen: 4 csillagos hotel reggelivel és repjegy
Norvégia, Bergen: 4 csillagos hotel reggelivel és repjegy