Mulhouse, Elzász: utazás repülővel és szállás

Mulhouse, Elzász: utazás repülővel és szállás

Vár a hires elzászi borút! Elzász szívében, a francia-svájci-német határon fekvő Mulhouse tökéletes bázis a környékbeli kalandozásokhoz. Az utazási ötlet tartalmazza a szállást 4 éjszakára, két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

  • Témák:

Részletes útiterv

23/05/2019ECONOMY

Budapest

Mulhouse

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 20:40
easyJet U2 1236 easyJet
1ó 45p Közvetlen
Franciaország
22:25 EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg
23/05/2019 26/05/2019

Mulhouse

A városról

Mulhouse is a city in Alsace, France west of the Rhine near the border to Germany. One of the main reasons to visit Mulhouse is to view the marvelous Cité de l'Automobile with The Schlumpf Collection. Other main attraction in Mulhouse are: Mulhouse Cathedral and Place de la Réunion. The old town and the town hall, around the old town you will be able to see some great remains of the medieval town walls of Mulhouse. The Tour de l'Europe, a skyscraper with a restaurant on the top floor, is another major attraction.

Bővebb információ

Appart' City Mulhouse

70%
  • A központtól 1,0 km-re van
  • Avenue robert schuman, 86, Mulhouse 68100
Ez a kedves szálloda alább található: Mulhouse. A város központjától alig 1000 méterre található szálláshely minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. Az ügyfelek számos tömegközlekedési megállót találhatnak mindössze 1. 7 kilométerre. A l...
  • Studio (1)

  • Csak szoba

  • 3 Éjszakák száma

26/05/2019ECONOMY

Mulhouse

Budapest

Franciaország
EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg / 18:30
easyJet U2 1235 easyJet
1ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
20:10 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Mulhouse, Elzász: utazás repülővel és szállás
Mulhouse, Elzász: utazás repülővel és szállás