Mulhouse, Elzász: utazás repülővel és szállás

Mulhouse, Elzász: utazás repülővel és szállás

Vár a hires elzászi borút! Elzász szívében, a francia-svájci-német határon fekvő Mulhouse tökéletes bázis a környékbeli kalandozásokhoz. Az utazási ötlet tartalmazza a szállást 4 éjszakára, két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.
Témák: Természet

Részletes útiterv

13/06/2019ECONOMY
Budapest
Mulhouse
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 10:15
Wizz Air W6 2269 Wizz Air
1ó 45p Közvetlen
Franciaország
12:00 EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg
13/06/2019 17/06/2019

Mulhouse

A városról

Mulhouse is a city in Alsace, France west of the Rhine near the border to Germany. One of the main reasons to visit Mulhouse is to view the marvelous Cité de l'Automobile with The Schlumpf Collection. Other main attraction in Mulhouse are: Mulhouse Cathedral and Place de la Réunion. The old town and the town hall, around the old town you will be able to see some great remains of the medieval town walls of Mulhouse. The Tour de l'Europe, a skyscraper with a restaurant on the top floor, is another major attraction.

Bővebb információ

KYRIAD MULHOUSE NORD - Illzach

70%
  • A központtól 4,6 km-re van
  • 23 rue des 3 frontieres, Illzach 68110
- Szállás helye Ez a helyi Kyriad Mulhouse Nord Illzach Illzach egyik olyan pontján található, ahonnan egy kb. 15 perces autóútra esik Parc Expo de Mulhouse kiállítási központ vagy Musee du Papier Peint. Ez a helyi hotel kb. 4,5 km-re található Nouve...
Bővebb információ
  • 1 DOUBLE BED NON REFUNDABLE (1)

  • Csak szoba

  • 4 Éjszakák száma

17/06/2019ECONOMY
Mulhouse
Budapest
Franciaország
EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg / 15:30
Wizz Air W6 2270 Wizz Air
1ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
17:10 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Mulhouse, Elzász: utazás repülővel és szállás
Mulhouse, Elzász: utazás repülővel és szállás