Szilveszter Barcelonában: 4 csillagos hotel és repülőjegy

Szilveszter Barcelonában: 4 csillagos hotel és repülőjegy

4 nap/3 éjszaka szilveszterkor a csodás Barcelonában. Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Városlátogatás Szilveszter Spanyolország | Portugália

Részletes útiterv

30/12/2019ECONOMY
Budapest
Barcelona
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:05
Wizz Air W6 2375 Wizz Air
2ó 35p Közvetlen
Spanyolország
08:40 Barcelona El Prat
30/12/2019 02/01/2020

Barcelona

A városról

Katalónia különleges fekvésű fővárosa a legjobbat hozza ki az emberből, és nagy dolgokra ihlet – mondják. Elég csak Antoni Gaudi kivételes épületeire vagy a városhoz köthető festő-sztárok, Pablo Picasso, Salvador Dalí és Joan Miró munkáira gondolni, amelyeket egyébként nemcsak kulturális élményként de minden elképzelhető szuvenír formájában is magunkévá tehetünk Barcelonában. Az utazáshoz persze nem kell ilyen magasztos indok. Csak evéssel, sőt csak az elképesztő színekben és illatokban úszó piacokon bármennyi időt el lehet tölteni: az ételkultúráról elég sokat elmond, hogy a Budapestnél kicsit kisebb Barcelonában húsznál több étteremnek van Michelin csillagja. Ugyanennyire indokolt, ha valakit a világ egyik legmenőbb fociklubja, az FC Barcelona, annak Camp Nou stadionja és relikviagyűjteménye csábít ide. Akármi vigyen is Barcelonába, verhetetlen dolog a turistáskodás fáradalmait a világ egyik legjobbjának választott városi tengerpartján kiheverni, vagy bevenni a pezsgő barcelonai éjszakát. A bárokban 10 után, de inkább éjfél körül indul be igazán az élet, szünnap pedig nincs: a barcelonai hétvége hétfőn kezdődik.

Bővebb információ

Alimara

80%
  • A központtól 5,9 km-re van
  • Berruguete, 126, Barcelona 08035
Ez a kiváló és modern szálloda Barcelona külterületén, egy csendes, félreeső területen található, nagyon közel a Ronda De Dalthoz. A vendégek a szálloda előtt található tömegközlekedési megállókat használva eljuthatnak a városközpontba. Néhány percen...
Bővebb információ
  • Double/twin (2 pers) (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

02/01/2020ECONOMY
Barcelona
Budapest
Spanyolország
Barcelona El Prat / 20:25
Wizz Air W6 2378 Wizz Air
2ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
23:05 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Szilveszter Barcelonában: 4 csillagos hotel és repülőjegy
Szilveszter Barcelonában: 4 csillagos hotel és repülőjegy