Kezdőlap
Soproni hosszú hétvége: hotel + reggeli, október 23-26.

Soproni hosszú hétvége: hotel + reggeli, október 23-26.

Fedezd fel Sopront és környékét! Az ár tartalmazza a szállást 3 csillagos hotelben, egyéni utazással. A keresés gombra kattintva tudsz böngészni a további szálláslehetőségek között Hévízen, a foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod. A következő lépésekben módosíthatod a dátumokat, az utasok számát, a szoba vagy az ellátás típusát is.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Témák: Csak szállás Magyarország

Részletes útiterv

23/10/2020 26/10/2020

Sopron

A városról

Sopron is a city close to the Austrian border, at the foots of the Alps. Sopron deserves the "town of museums" title, as its precious collections reflect a long-span local history, a rich cultural heritage, as well as lively art milieu. The Fire Tower serves as the emblem of the town, its lower parts were built on wall ruins from the Roman era.

Bővebb információ

Civitas Boutique Hotel

78%
  • A központtól 0,2 km-re van
  • 9400 sopron, ii. rakoczi ferenc street 33, C!004816 9400
Property Location With a stay at Civitas Boutique Hotel Sopron in Sopron, you''ll be a 4-minute walk from Petofi Theatre and 5 minutes by foot from Goat Church. This hotel is 0.6 mi (0.9 km) from Medieval Synagogue and 0.9 mi (1.4 km) from Main Squar...
Bővebb információ
  • Double or Twin Room - Non-refundable - Breakfast included in the price (1)

  • szoba reggeli

  • 3 éjszaka

Áttekintés

Soproni hosszú hétvége: hotel + reggeli, október 23-26.
Soproni hosszú hétvége: hotel + reggeli, október 23-26.