Kezdőlap
Hévíz: októberi hosszú hétvége szállással, reggelivel

Hévíz: októberi hosszú hétvége szállással, reggelivel

Októberi pihenés Hévízen! Az ár tartalmazza a szállást 3 csillagos apartmanházban, reggelivel egyéni utazással. A keresés gombra kattintva tudsz böngészni a további szálláslehetőségek között Hévízen, a foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod. A következő lépésekben módosíthatod a dátumokat, az utasok számát, a szoba vagy az ellátás típusát is.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Témák: Csak szállás Magyarország

Részletes útiterv

30/10/2020 01/11/2020

Hévíz

A városról

Hévíz is a town located in the Lake Balaton region, and is the second most popular destination in Hungary after Budapest. The name literally means 'hot water'. The Thermal Lake of Hévíz is the world's largest biologically active natural thermal lake. The water temperature is around 35 °C in summertime and never goes below 22 °C in the winter. The medicinal suggestions of the therapy covers a wide range of locomotor diseases.

Bővebb információ

Korona Pension Restaurant

85%
  • A központtól 0,5 km-re van
  • Széchenyi utca 43., Hévíz 8380
Ez a helyi Korona Pension Restaurant Heviz egyik olyan pontján található, ahonnan egy kb. 15 perces sétára esik Hévízi-tó vagy Pannonia (régió). Ez a helyi hotel kb. 0,4 km-re található Szent lélek római katolikus templom, ill. 6,4 km-re Festetics-k...
Bővebb információ
  • Double or Twin Room - Non-refundable - Breakfast included in the price (1)

  • szoba reggeli

  • 2 éjszaka

Áttekintés

Hévíz: októberi hosszú hétvége szállással, reggelivel
Hévíz: októberi hosszú hétvége szállással, reggelivel