Kezdőlap
Santorini júniusban szállással és repülőjeggyel

Santorini júniusban szállással és repülőjeggyel

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel, bécsi indulással és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Témák: Tengerpart Görögország Előfoglalás

Részletes útiterv

09/06/2020 ECONOMY
Budapest
Santorini
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 14:50
Aegean Airlines A3 879 Aegean Airlines
7ó 35p 0 PC 1 átszállás - Eleftherios Venizelos Intl (4ó 55p)
Görögország
23:25 Santorini
09/06/2020 16/06/2020

Santorini

A városról

Formed by the massive volcanic eruption which gave rise to the Atlantis legend, Santorini is the most striking island in the Aegean. The island is actually the outer rim of a sunken volcano, its entire eastern coast is a succession of small towns perched on high hills. Fira is the island’s dramatically situated capital. Perched on the cliffs, overlooking the sea, the town of Fira shares with the Parthenon the fame of the best known images of Greece. The narrow streets are filled with souvenir shops, lovely boutiques and a lot of jewellery shops. It has two beautiful churches, the Greek Orthodox and the Catholic Cathedral of St John the Baptist. It also has a small local museum. Nightlife in Fira is also quite lively with good restaurants and bars, plus a few nightclubs. The city is a spectacle in itself, with a climax at sunset. Another great place to enjoy the sunset is the town of Ia, a small village clinging to the rocky point of land at the northern tip of the island, 300m above the sea. The beaches in Santorini are much different than other beaches in Greece due to their special geographical features. Red and black volcanic pebbles lay the shores of Santorini beaches and steep cliffs provide a picturesque ambience. The most famous of Santorini beaches is the Red beach, while particularly popular are Perissa, Kamari and Perivolos. Santorini is a truly wonderful destination. The siting of some of its major towns along the clifftop rim of the caldera is one of the most spectacularly lovely sights in the world. The buildings seem to defy gravity in the way they cling to the cliffs and are stacked one on top of the other like so many sugar cubes. The sandy, multicoloured beaches are simply the icing on the cake.

Bővebb információ

Vp Belair

80%
  • A központtól 7,9 km-re van
  • Perissa, n/a n/a, Santorini 84700
Ez a kedves apartman alább található: Perissa-Perivolos. A város központjától 100 méterre fekvő birtok egy sor helyi látványosságtól gyalogos távolságra van. A legfontosabb szórakozási lehetőségek a birtok közelében találhatók. A vendégek számos töme...
Bővebb információ
  • Room STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

16/06/2020 ECONOMY
Santorini
Budapest
Görögország
Santorini / 11:35
Aegean Airlines A3 7355 Aegean Airlines
3ó 30p 0 PC 1 átszállás - Eleftherios Venizelos Intl (45p)
Magyarorszag
14:05 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Santorini júniusban szállással és repülőjeggyel
Santorini júniusban szállással és repülőjeggyel