Bled, Szlovénia: hotel, egyéni utazással

Bled, Szlovénia: hotel, egyéni utazással

Kapcsolódj ki a Bledi-tónál! Az ár tartalmazza a szállást egyéni utazással. A beontrips.com oldalon a világ bármely tájára egyszerűen, gyorsan és biztonságosan foglalhatsz utazást. Javaslunk neked egy hotelt, de a következő lépésekben megváltoztathatod a szállást, dátumokat, a vendégek számát, és az ellátást is.

Részletes útiterv

16/10/2019 19/10/2019

Bled

A városról

The most recognizable symbol of the lake is the Church of the Assumption with its long and diverse history, however the lush greenery also hides other interesting island buildings, like the bell-tower, church, chaplain's house, provost's house, small hermitage and some mysterious legends. The most renowned symbol of the island is the Church of the Assumption which demands a climb up the 99 stone-step staircase. In case you visit the island in just the right time, make time to witness a wedding in the romantic environment. As far as the wishing bell is concerned. Don't just watch it. Ring it.

Bővebb információ

Krim Bled

60%
  • A központtól 0,5 km-re van
  • Ljubljanska, 7, Bled 4260
A Hotel Krim szállása Bled központjában, a sportkomplexum közelében található, 100 méterre a tótól. A szobák erkéllyel, fürdőszobával, telefonnal, műholdas TV-vel és internethasználati lehetőséggel várják a vendégeket. A kellemes időtöltést 2 étterem...
Bővebb információ
  • TWIN/DOUBLE ROOM - BALCONY (1)

  • szoba reggeli

  • 3 éjszaka

Áttekintés

Bled, Szlovénia: hotel, egyéni utazással
Bled, Szlovénia: hotel, egyéni utazással