Lengyelország, Zakopane egyéni utazással

Lengyelország, Zakopane egyéni utazással

Kirándulj a Lengyel-Tátrában! Az ár tartalmazza a szállást egyéni utazással. A beontrips.com oldalon a világ bármely tájára egyszerűen, gyorsan és biztonságosan foglalhatsz utazást. Javaslunk neked egy hotelt, de a következő lépésekben megváltoztathatod a szállást, dátumokat, a vendégek számát, és az ellátást is.

Témák: Ősszel Legkedvezőbb

Részletes útiterv

21/10/2019 24/10/2019

Zakopane

A városról

Zakopane is a very popular winter resort and summer getaway town in the Tatra mountains. Zakopane is rather like a large village, with wooden folk cottages adjacent to Art Nouveau houses that remain from the town’s popularity at the end of the 19th century. There are plenty of museums in the town, the most significant and oldest being The Tatra Museum. There is also the Natural History Museum of Tatra National Park and biographical museums of famous Polish artists.

Bővebb információ

Szarotka

80%
  • A központtól 1,5 km-re van
  • Male zywczanskie, 16a, Zakopane 34500
Egy kényelmes szálloda, mely ideális megoldást kínál családok számára, itt létesült: Zakopane. A város központjától alig 1000 méterre található szálláshely minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A vendégek mindössze 1. 5 kilométert kell...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS ALAP (1)

  • szoba reggeli

  • 3 éjszaka

Áttekintés

Lengyelország, Zakopane egyéni utazással
Lengyelország, Zakopane egyéni utazással