Egy hét nyaralás Máltán: utazás repülővel és szállás

Egy hét nyaralás Máltán: utazás repülővel és szállás

Nyaralj Máltán előszezonban! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást 7 éjszakára, két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Javaslunk neked egy hotelt és az utazás időpontját, de a következő lépésekben megváltoztathatod a dátumokat, az utasok számát, a repülőjáratokat, a szállodát is. Máshová vágysz? Nézd meg többi ötletünket, vagy foglalj szinte korlátlan lehetőségekkel több száz légitársaság és több mint 100 000 hotel ajánlatából válogatva.

Témák: Tengerpart Előfoglalás

Részletes útiterv

15/05/2020ECONOMY
Budapest
Málta
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 16:30
Ryanair FR 2277 Ryanair
2ó 15p Közvetlen
Málta
18:45 Luqa
15/05/2020 22/05/2020

Málta

A városról

Málta Európa legnaposabb országa, és mivel éves nappali átlaghőmérséklete 23 fok körül mozog, egész évben remek célpontja a napimádóknak, a szörfösöknek és búvárkodóknak. Tévedés azonban azt hinni, hogy itt csak napozni lehet. Dingli meredeken a tengerbe zuhanó, hófehér sziklái vagy a –nemrégiben sajnos a tengerbe omlott – Azúr Ablak környéke remek túrázó helyek, a falakkal körbevett középkori óvárosok pedig itáliai hangulatot varázsolnak a szigetvilágba, ahol, köszönhetően a mediterrán kultúrák évezredes keveredésének, kifejezetten izgalmasan lehet enni-inni és bulizni is. A földközi-tengeri sziget a történelemrajongóknak is sokat tartogat: a világ legősibb templomaival büszkélkedhet, köztük olyanokkal, amelyek az egyiptomi piramisok előtt ezer évvel épültek. A legismertebbek, a Hipogeum, és a Hagar Quim építőinek pontos kiléte a mai napig megoldatlan rejtély, a legenda minden esetre óriásokkal hozza összefüggésbe őket. Málta szimbóluma a tradicionális, tarka halászhajó, a Luzzu, amelynek orrára Osiris szemeit festették. A hiedelem szerint ezek megvédik a halászokat a tengeren. Ha azonban autót bérelnél, hogy a saját tempódban fedezhesd fel a szigetet, készülj fel arra, hogy a brit uralom hagyatékaként a mai napig a „rossz” oldalon közlekednek.

Bővebb információ

Porto Azzurro

70%
  • A központtól 10,0 km-re van
  • Ridott street, xemxija,, St. paul's bay SPB 4042
Ez az apartmanház a Xemxija-öbölben található, kilátással a festői Szt. Pál-öbölre, ahol a vendégek számára fantasztikus kilátás nyílik a tengerre és a máltai tájra. A vendégek a környéken számos bárt, éttermet, valamint szórakozóhelyeket és éjszakai...
Bővebb információ
  • STUDIO STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

22/05/2020ECONOMY
Málta
Budapest
Málta
Luqa / 19:10
Ryanair FR 2278 Ryanair
2ó 15p Közvetlen
Magyarorszag
21:25 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Egy hét nyaralás Máltán: utazás repülővel és szállás
Egy hét nyaralás Máltán: utazás repülővel és szállás