Egy hét nyaralás Máltán: utazás repülővel és szállás

Egy hét nyaralás Máltán: utazás repülővel és szállás

Nyaralj Máltán előszezonban! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást 7 éjszakára, két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Javaslunk neked egy hotelt és az utazás időpontját, de a következő lépésekben megváltoztathatod a dátumokat, az utasok számát, a repülőjáratokat, a szállodát is. Máshová vágysz? Nézd meg többi ötletünket, vagy foglalj szinte korlátlan lehetőségekkel több száz légitársaság és több mint 100 000 hotel ajánlatából válogatva.

Témák: Tengerpart Különleges ajánlatok Előfoglalás

Részletes útiterv

15/05/2020ECONOMY
Budapest
Málta
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 19:00
Ryanair FR 2277 Ryanair
2ó 15p Közvetlen
Málta
21:15 Luqa
15/05/2020 22/05/2020

Málta

A városról

Málta Európa legnaposabb országa, és mivel éves nappali átlaghőmérséklete 23 fok körül mozog, egész évben remek célpontja a napimádóknak, a szörfösöknek és búvárkodóknak. Tévedés azonban azt hinni, hogy itt csak napozni lehet. Dingli meredeken a tengerbe zuhanó, hófehér sziklái vagy a –nemrégiben sajnos a tengerbe omlott – Azúr Ablak környéke remek túrázó helyek, a falakkal körbevett középkori óvárosok pedig itáliai hangulatot varázsolnak a szigetvilágba, ahol, köszönhetően a mediterrán kultúrák évezredes keveredésének, kifejezetten izgalmasan lehet enni-inni és bulizni is. A földközi-tengeri sziget a történelemrajongóknak is sokat tartogat: a világ legősibb templomaival büszkélkedhet, köztük olyanokkal, amelyek az egyiptomi piramisok előtt ezer évvel épültek. A legismertebbek, a Hipogeum, és a Hagar Quim építőinek pontos kiléte a mai napig megoldatlan rejtély, a legenda minden esetre óriásokkal hozza összefüggésbe őket. Málta szimbóluma a tradicionális, tarka halászhajó, a Luzzu, amelynek orrára Osiris szemeit festették. A hiedelem szerint ezek megvédik a halászokat a tengeren. Ha azonban autót bérelnél, hogy a saját tempódban fedezhesd fel a szigetet, készülj fel arra, hogy a brit uralom hagyatékaként a mai napig a „rossz” oldalon közlekednek.

Bővebb információ

Porto Azzurro Aparthotel

70%
  • A központtól 10,0 km-re van
  • Ridott stxemxija bay, St. paul's bay
Ez a helyi Porto Azzurro Aparthotel a tenger mellett fekszik, St. Paul's Bay egy olyan pontján, ahonnan egy kb. 10 perces autózásra esik pl. Mellieha Bay vagy Bugibba tengerpartja. Ez a helyi családbarát hotel kb. 16,3 km-re található Grand Harbour,...
Bővebb információ
  • Studio (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

22/05/2020ECONOMY
Málta
Budapest
Málta
Luqa / 21:40
Ryanair FR 2278 Ryanair
2ó 15p Közvetlen
Magyarorszag
23:55 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Egy hét nyaralás Máltán: utazás repülővel és szállás
Egy hét nyaralás Máltán: utazás repülővel és szállás