Nápoly hosszú hétvége: szállás + repülőjegy

Nápoly hosszú hétvége: szállás + repülőjegy

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Olaszország Városlátogatás Legkedvezőbb

Részletes útiterv

08/02/2020ECONOMY
Budapest
Nápoly
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:25
Ryanair FR 4090 Ryanair
1ó 40p Közvetlen
Olaszország
08:05 Capodichino
08/02/2020 11/02/2020

Nápoly

A városról

Dél-Olaszország központján sokan csak átrohannak az Amalfi-part híres üdülőhelyei felé, pedig Nápolynál kevés szórakoztatóbb helyet találni Európában. Aki értékeli a kulináris élményeket, vevő a vidám káoszra, a legkeskenyebb kanyarokban is száguldó Vespákra és a zsúfolt tereket átitató piaci hangulatra, egészen biztosan megtalálja itt a számítását. De mindez csak Nápoly egyik arca. A város sziklás tengerpartja és elegáns parti sétánya békés napozásra és sétákra kiváló terep – szinte bármikor, hiszen az átlaghőmérséklet pedig még a hidegebb hónapokban is gyakran húsz fok körül van. A luxusbutikokkal teli, pompás Vomero negyedből, ahogy a dimbes-dombos belváros más magaslatairól is jól látható a Vezúv, a világtörténelem egyik legismertebb, mai napig működő vulkánja. Ide néhány euróért, egy óra alatt kirepít a Cicumvesuviana nevű elővárosi vasút, és innen érhető el Pompei híres romvárosa is: a kirándulás már a Nápolyi-öböl mesés látványáért is megéri.

Bővebb információ

Colombo

72%
  • A központtól 0,2 km-re van
  • Via nolana 35, 35, Napoli 80142
Nápoly óvárosának szívében, a Porta Nolanától mindössze pár lépésre fekszik ez a szálloda. A közelben található tömegközlekedési kapcsolatoknak köszönhetően a város többi része is könnyen megközelíthető. A vendégek könnyedén felfedezhetik a város főb...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • szoba reggeli

  • 3 éjszaka

11/02/2020ECONOMY
Nápoly
Budapest
Olaszország
Capodichino / 22:40
Wizz Air W6 2360 Wizz Air
1ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
(+1 ) 00:20 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Nápoly hosszú hétvége: szállás + repülőjegy
Nápoly hosszú hétvége: szállás + repülőjegy