Kezdőlap
Nápoly hosszú hétvége: szállás reggelivel + repülőjegy

Nápoly hosszú hétvége: szállás reggelivel + repülőjegy

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Témák: Olaszország Városlátogatás

Részletes útiterv

24/10/2020ECONOMY
Budapest
Nápoly
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 16:20
Ryanair FR 4090 Ryanair
1ó 35p Közvetlen
Olaszország
17:55 Capodichino
24/10/2020 27/10/2020

Nápoly

A városról

Dél-Olaszország központján sokan csak átrohannak az Amalfi-part híres üdülőhelyei felé, pedig Nápolynál kevés szórakoztatóbb helyet találni Európában. Aki értékeli a kulináris élményeket, vevő a vidám káoszra, a legkeskenyebb kanyarokban is száguldó Vespákra és a zsúfolt tereket átitató piaci hangulatra, egészen biztosan megtalálja itt a számítását. De mindez csak Nápoly egyik arca. A város sziklás tengerpartja és elegáns parti sétánya békés napozásra és sétákra kiváló terep – szinte bármikor, hiszen az átlaghőmérséklet pedig még a hidegebb hónapokban is gyakran húsz fok körül van. A luxusbutikokkal teli, pompás Vomero negyedből, ahogy a dimbes-dombos belváros más magaslatairól is jól látható a Vezúv, a világtörténelem egyik legismertebb, mai napig működő vulkánja. Ide néhány euróért, egy óra alatt kirepít a Cicumvesuviana nevű elővárosi vasút, és innen érhető el Pompei híres romvárosa is: a kirándulás már a Nápolyi-öböl mesés látványáért is megéri.

Bővebb információ

Hotel Colombo

72%
  • A központtól 0,2 km-re van
  • Via conforti 11/avia nolana, 35, Nápoles 80142
Ez a helyi Hotel Colombo Nápoly (Nápoly központja) egy olyan környékén található, melytől 4 perces sétára fekszik Spaccanapoli vagy 12 perces sétára Napoli Sotteranea barlangrendszer. Ez a helyi hotel kb. 2,6 km-re található Új Vár (Anjou-erőd), ill...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • szoba reggeli

  • 3 éjszaka

27/10/2020ECONOMY
Nápoly
Budapest
Olaszország
Capodichino / 08:35
Ryanair FR 4089 Ryanair
1ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
10:15 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Nápoly hosszú hétvége: szállás reggelivel + repülőjegy
Nápoly hosszú hétvége: szállás reggelivel + repülőjegy