Kezdőlap
Egy hét Ciprus, Páfosz főszezonban repülőjeggyel, szállással

Egy hét Ciprus, Páfosz főszezonban repülőjeggyel, szállással

Nyaralás Ciprus egyik legnépszerűbb üdülőhelyén, Páfoszon. Az utazási ötlet tartalmazza a szállást 7 éjszakára, két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Javaslunk neked egy hotelt és az utazás időpontját, de a következő lépésekben megváltoztathatod a dátumokat, az utasok számát, a repülőjáratokat, a szállodát is.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.


Témák: Tengerpart Vakáció Előfoglalás

Részletes útiterv

27/08/2020ECONOMY
Budapest
Páfosz
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:20
Ryanair FR 3330 Ryanair
2ó 45p Közvetlen
Ciprus
10:05 Pafos Intl
27/08/2020 03/09/2020

Páfosz

A városról

A napfényes Ciprus délnyugati partvidékén fekvő Páfosz (Paphos) remek mediterrán üdülőhely, ahol a strandolás szerelmesei ugyanúgy megtalálják a számításukat, mint azok, akik városnézést és történelmi emlékhelyeket is szeretnek beiktatni nyaraláskor. A mintegy 3000 éves múltra visszatekintő város, amely 2017-ben Európa kulturális fővárosa is volt, igazi turistaközpont parti sétánnyal, tavernákkal, bárokkal. A környéken találod Ciprus egyik legjobb strandját, a tökéletesen kiépített, hatszáz méter hosszan elnyúló, fehér homokos és fehér mészkő sziklákkal körülvett, sekély vizű Korall-öblöt (Coral Bay), amely gyerekekkel is ideális helyszín. Páfosz városa egyedülálló régészeti látnivalóiról híres. Archeológiai parkja az UNESCO világörökség része: akár egész napos program is lehet bebarangolni az itt található görög színházat, a bizánci templom maradványait, a királysírokat, végignézni a római villák romjainak gyönyörű mozaikpadlóit.

Bővebb információ

Paphiessa Hotel

73%
  • A központtól 0,7 km-re van
  • 2 agios filon streetkato, Paphos 8049
Ez a helyi Paphiessa Hotel a tenger mellett fekszik, Paphos egy olyan pontján, ahonnan egy 4 perces autózásra esik Királyok sírhelyei, ill. 6 percesre Paphos kikötője. Ez a helyi hotel kb. 13,4 km-re található Coral Bay tengerpartja, ill. 3 km-re pá...
Bővebb információ
  • TWIN INLAND VIEW (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

03/09/2020ECONOMY
Páfosz
Budapest
Ciprus
Pafos Intl / 10:30
Ryanair FR 3331 Ryanair
2ó 55p Közvetlen
Magyarorszag
12:25 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Egy hét Ciprus, Páfosz főszezonban repülőjeggyel, szállással
Egy hét Ciprus, Páfosz főszezonban repülőjeggyel, szállással