Kezdőlap
Maldív-szigetek utazás repülőjeggyel, 4 csillagos hotellel

Maldív-szigetek utazás repülőjeggyel, 4 csillagos hotellel

Álomutazás a Maldív-szigetekre. Az utazási ötlet tartalmazza a szállást 4 csillagos szállodában, két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a poggyászt. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja a Colonnade biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Témák: Tengerpart Télen Egzotikus

Részletes útiterv

11/01/2021 ECONOMY
Budapest
Maldives
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 16:20
Qatar Airways QR 200 Qatar Airways
16ó 5p 30 KG 1 átszállás - Doha Intl (5ó 40p)
Maldív-szigetek
(+1 ) 12:25 Male Intl
12/01/2021 21/01/2021

Maldives

A városról

The Maldives, located in the Indian Ocean, are an archipelago of 1,192 coral islands grouped into 26 coral atolls. From these small islands, only 203 are populated. Kaafu is where the capital, Male, and the airport are located and it is home of most tourist resorts. The Maldives really are the dream destination it appears to be in the holiday brochures, the water really is that crystal-clear and turquoise, the sand really is that white, and the sunsets really are all the shades of red and orange you could imagine. The Maldives are famous for blissful surroundings, its excellent snorkeling and diving opportunities, its beach villas, its dark-blue sea with turquoise-colored lagoons and its exquisite food. A trip to the Maldives is always an unforgettable experience, a satisfaction for the soul and a pleasure for the eyes, crystal clear waters, tropical white sand beaches, colorful flora and untouched nature. But beware, paradise is not cheap.

Bővebb információ

H78 Maldives

82%
  • A központtól 35,3 km-re van
  • Plot no. 11049, nirolhu magu, Hulhumalé 23000
Ez a helyi H78 Maldives a tengerparton fekszik, Hulhumalé egy olyan pontján, ahonnan egy 5 perces autózásra esik Hulhumale tengerpartja, ill. 7 percesre Kurumba tengerpart. Ez a helyi 4 csillagos hotel kb. 7,7 km-re található Maldív-szigeteki Iszlám...
Bővebb információ
  • SZOBA KÉT KÜLÖN ÁGGYAL DELUXE (1)

  • szoba reggeli

  • 9 éjszaka

21/01/2021 ECONOMY
Maldives
Budapest
Maldív-szigetek
Male Intl / 18:30
Qatar Airways QR 677 Qatar Airways
15ó 10p 30 KG 1 átszállás - Doha Intl (4ó 5p)
Magyarorszag
(+1 ) 05:40 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Maldív-szigetek utazás repülőjeggyel, 4 csillagos hotellel
Maldív-szigetek utazás repülőjeggyel, 4 csillagos hotellel