Római utazás adventkor: 4 csillagos hotel reggelivel és repülőjegy

Római utazás adventkor: 4 csillagos hotel reggelivel és repülőjegy

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást 4 éjszakára, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza a helyi idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen, a szállodában lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.


Témák: Olaszország Városlátogatás Advent

Részletes útiterv

12/12/2019ECONOMY
Budapest
Róma
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:20
Ryanair FR 8417 Ryanair
1ó 35p Közvetlen
Olaszország
07:55 Ciampino
12/12/2019 16/12/2019

Róma

A városról

A város, amelynek minden pontján egyszerre van jelen az új és a régi. Akár három napod, akár három heted van rá, Róma, amelyet a világ legnagyobb szabadtéri múzeumaként is emlegetnek, tökéletes választás. Annyi szépséget tartogat, hogy még a legfelkészültebb látogatókat is meglepetések sora éri. A Vatikán, a Trevi-kút, a Spanyol-lépcső, a Colosseum, az Angyalvár városa ugyanis jóval több lenyűgöző műemlékek sokaságánál. Érdemes céltalanul csavarogni a színes kis utcák, piazzák között, csatlakozni a helyiekhez egy jó kávéra és sütire, végigkóstolni a pizzeriák kínálatát, és csak szemlélni a vidám forgatagot. Egy római vakációnál mindmáig kevés dolog romantikusabb: biztos lehetsz benne, hogy egy pillanatig sem fogsz unatkozni, és amint hazaértél, már fordulnál is vissza az örök városba.

Bővebb információ

Latinum

77%
  • A központtól 2,9 km-re van
  • Piazza di porta maggiore, 11, Roma 00185
Ez a kényelmes szálloda megtalálható: Termini Railway Station. A közvetlenül a város központjában található szálloda gyalogos távolságra van egy sor helyi látványosságtól. A látogatók mindössze 4. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. Akik szere...
Bővebb információ
  • Két külön ágy vagy franciaágy STANDARD (1)

  • szoba reggeli

  • 4 éjszaka

16/12/2019ECONOMY
Róma
Budapest
Olaszország
Ciampino / 07:15
Ryanair FR 8246 Ryanair
1ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
08:55 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Római utazás adventkor: 4 csillagos hotel reggelivel és repülőjegy
Római utazás adventkor: 4 csillagos hotel reggelivel és repülőjegy