Kezdőlap
Római utazás: 4 csillagos hotel reggelivel és repülőjegy

Római utazás: 4 csillagos hotel reggelivel és repülőjegy

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza a helyi idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen, a szállodában lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.


Témák: Olaszország Városlátogatás

Részletes útiterv

12/05/2020ECONOMY
Budapest
Róma
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 19:35
Wizz Air W6 2341 Wizz Air
1ó 50p Közvetlen
Olaszország
21:25 Fiumicino
12/05/2020 15/05/2020

Róma

A városról

A város, amelynek minden pontján egyszerre van jelen az új és a régi. Akár három napod, akár három heted van rá, Róma, amelyet a világ legnagyobb szabadtéri múzeumaként is emlegetnek, tökéletes választás. Annyi szépséget tartogat, hogy még a legfelkészültebb látogatókat is meglepetések sora éri. A Vatikán, a Trevi-kút, a Spanyol-lépcső, a Colosseum, az Angyalvár városa ugyanis jóval több lenyűgöző műemlékek sokaságánál. Érdemes céltalanul csavarogni a színes kis utcák, piazzák között, csatlakozni a helyiekhez egy jó kávéra és sütire, végigkóstolni a pizzeriák kínálatát, és csak szemlélni a vidám forgatagot. Egy római vakációnál mindmáig kevés dolog romantikusabb: biztos lehetsz benne, hogy egy pillanatig sem fogsz unatkozni, és amint hazaértél, már fordulnál is vissza az örök városba.

Bővebb információ

Exe International Palace

76%
  • A központtól 1,3 km-re van
  • Via nazionale 46, Roma 00184
Ha biztosan Róma egy központi pontján szeretnél megszállni, ez a helyi Exe International Palace tökéletes lesz számodra, mivel egy rövid sétára esik olyan helyektől, mint pl. Via Nazionale vagy egy 7 perces sétára Via Veneto helyszínétől. Ez a helyi...
Bővebb információ
  • SMALL DOUBLE (1,20 M.BED) (1)

  • szoba reggeli

  • 3 éjszaka

15/05/2020ECONOMY
Róma
Budapest
Olaszország
Ciampino / 08:00
Ryanair FR 6516 Ryanair
1ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
09:40 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Római utazás: 4 csillagos hotel reggelivel és repülőjegy
Római utazás: 4 csillagos hotel reggelivel és repülőjegy