Barcelona utazás szállással és repülőjeggyel

Barcelona utazás szállással és repülőjeggyel

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.
Témák: Ősszel Városlátogatás Spanyolország | Portugália

Részletes útiterv

30/11/2019ECONOMY
Budapest
Barcelona
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:05
Wizz Air W6 2375 Wizz Air
2ó 35p Közvetlen
Spanyolország
08:40 Barcelona El Prat
30/11/2019 03/12/2019

Barcelona

A városról

Katalónia különleges fekvésű fővárosa a legjobbat hozza ki az emberből, és nagy dolgokra ihlet – mondják. Elég csak Antoni Gaudi kivételes épületeire vagy a városhoz köthető festő-sztárok, Pablo Picasso, Salvador Dalí és Joan Miró munkáira gondolni, amelyeket egyébként nemcsak kulturális élményként de minden elképzelhető szuvenír formájában is magunkévá tehetünk Barcelonában. Az utazáshoz persze nem kell ilyen magasztos indok. Csak evéssel, sőt csak az elképesztő színekben és illatokban úszó piacokon bármennyi időt el lehet tölteni: az ételkultúráról elég sokat elmond, hogy a Budapestnél kicsit kisebb Barcelonában húsznál több étteremnek van Michelin csillagja. Ugyanennyire indokolt, ha valakit a világ egyik legmenőbb fociklubja, az FC Barcelona, annak Camp Nou stadionja és relikviagyűjteménye csábít ide. Akármi vigyen is Barcelonába, verhetetlen dolog a turistáskodás fáradalmait a világ egyik legjobbjának választott városi tengerpartján kiheverni, vagy bevenni a pezsgő barcelonai éjszakát. A bárokban 10 után, de inkább éjfél körül indul be igazán az élet, szünnap pedig nincs: a barcelonai hétvége hétfőn kezdődik.

Bővebb információ

Aparthotel Bertran

  • A központtól 4,0 km-re van
  • Carrer de bertran, 150, Barcelona 08023
Ez a kényelmes apartman itt létesült: Park Güell Area. A város központjától 4. 1 kilométerre fekvő létesítmény egy sor helyi látványosságtól gyalogos távolságra van. A vendégek értékelni fogják az ingatlan közelségét a legfontosabb szórakozási lehető...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 3 Éjszakák száma

03/12/2019ECONOMY
Barcelona
Budapest
Spanyolország
Barcelona El Prat / 16:55
Ryanair FR 8394 Ryanair
2ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
19:35 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Barcelona utazás szállással és repülőjeggyel
Barcelona utazás szállással és repülőjeggyel