Barcelona utazás hotellel és repülőjeggyel

Barcelona utazás hotellel és repülőjeggyel

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. Egy jó hotelt választottunk, de a következő lépésekben választhatsz olcsóbb vagy drágább szállást is. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Városlátogatás Spanyolország | Portugália

Részletes útiterv

09/02/2020ECONOMY
Budapest
Barcelona
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:05
Wizz Air W6 2375 Wizz Air
2ó 35p Közvetlen
Spanyolország
08:40 Barcelona El Prat
09/02/2020 12/02/2020

Barcelona

A városról

Katalónia különleges fekvésű fővárosa a legjobbat hozza ki az emberből, és nagy dolgokra ihlet – mondják. Elég csak Antoni Gaudi kivételes épületeire vagy a városhoz köthető festő-sztárok, Pablo Picasso, Salvador Dalí és Joan Miró munkáira gondolni, amelyeket egyébként nemcsak kulturális élményként de minden elképzelhető szuvenír formájában is magunkévá tehetünk Barcelonában. Az utazáshoz persze nem kell ilyen magasztos indok. Csak evéssel, sőt csak az elképesztő színekben és illatokban úszó piacokon bármennyi időt el lehet tölteni: az ételkultúráról elég sokat elmond, hogy a Budapestnél kicsit kisebb Barcelonában húsznál több étteremnek van Michelin csillagja. Ugyanennyire indokolt, ha valakit a világ egyik legmenőbb fociklubja, az FC Barcelona, annak Camp Nou stadionja és relikviagyűjteménye csábít ide. Akármi vigyen is Barcelonába, verhetetlen dolog a turistáskodás fáradalmait a világ egyik legjobbjának választott városi tengerpartján kiheverni, vagy bevenni a pezsgő barcelonai éjszakát. A bárokban 10 után, de inkább éjfél körül indul be igazán az élet, szünnap pedig nincs: a barcelonai hétvége hétfőn kezdődik.

Bővebb információ

Viladomat

80%
  • A központtól 1,8 km-re van
  • Viladomat, 197, Barcelona 08015
Close to Plaza de España and Sants railway station, and close to the exhibition centre, this modern, functional hotel opened in 2001 and offers 2 floors for smokers. All the hotel has free wireless Internet access. The aerobus stop is 100 mts away fr...
Bővebb információ
  • Double Basic (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

12/02/2020ECONOMY
Barcelona
Budapest
Spanyolország
Barcelona El Prat / 09:20
Wizz Air W6 2376 Wizz Air
2ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
12:00 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Barcelona utazás hotellel és repülőjeggyel
Barcelona utazás hotellel és repülőjeggyel