Barcelona utazás hotellel és repülőjeggyel

Barcelona utazás hotellel és repülőjeggyel

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. Egy jó hotelt választottunk, de a következő lépésekben választhatsz olcsóbb vagy drágább szállást is. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Városlátogatás Spanyolország | Portugália

Részletes útiterv

12/05/2020ECONOMY
Budapest
Barcelona
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 20:15
Ryanair FR 8393 Ryanair
2ó 35p Közvetlen
Spanyolország
22:50 Barcelona El Prat
12/05/2020 15/05/2020

Barcelona

A városról

Katalónia különleges fekvésű fővárosa a legjobbat hozza ki az emberből, és nagy dolgokra ihlet – mondják. Elég csak Antoni Gaudi kivételes épületeire vagy a városhoz köthető festő-sztárok, Pablo Picasso, Salvador Dalí és Joan Miró munkáira gondolni, amelyeket egyébként nemcsak kulturális élményként de minden elképzelhető szuvenír formájában is magunkévá tehetünk Barcelonában. Az utazáshoz persze nem kell ilyen magasztos indok. Csak evéssel, sőt csak az elképesztő színekben és illatokban úszó piacokon bármennyi időt el lehet tölteni: az ételkultúráról elég sokat elmond, hogy a Budapestnél kicsit kisebb Barcelonában húsznál több étteremnek van Michelin csillagja. Ugyanennyire indokolt, ha valakit a világ egyik legmenőbb fociklubja, az FC Barcelona, annak Camp Nou stadionja és relikviagyűjteménye csábít ide. Akármi vigyen is Barcelonába, verhetetlen dolog a turistáskodás fáradalmait a világ egyik legjobbjának választott városi tengerpartján kiheverni, vagy bevenni a pezsgő barcelonai éjszakát. A bárokban 10 után, de inkább éjfél körül indul be igazán az élet, szünnap pedig nincs: a barcelonai hétvége hétfőn kezdődik.

Bővebb információ

Eurostars Lex

75%
  • A központtól 4,2 km-re van
  • Buenos aires 49-51, L' hospitalet 08902
Design hotel close to the Judicial City and to the Fira. The Eurostars Lex is a modern establishment located next to the Judicial City of L'Hospitalet, and next to the new Fira 2 exhibition centre of Barcelona, to the Gran Via 2 Shopping Centre and p...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS FRANCIAÁGYAS (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

15/05/2020ECONOMY
Barcelona
Budapest
Spanyolország
Barcelona El Prat / 07:40
Ryanair FR 8394 Ryanair
2ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
10:20 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Barcelona utazás hotellel és repülőjeggyel
Barcelona utazás hotellel és repülőjeggyel